Dan Stoian: Institu’ia administratorilor publici trebuie depolitizatã

În perioada 2-4 octombrie a avut loc la Predeal cea de-a doua ediţie a Forumului Naţional al Administratorilor Publici din România, întâlnire la care a participat şi administratorul public al judeţului nostru, Dan Stoian (foto). Propunerile venite din partea acestuia au fost agreate de către cei 70 de participanţi veniţi din toată ţara. 05 dan stoian
Întâlnirea anuală a administratorilor publici de la toate nivelurile, (comune, oraşe, municipii şi judeţe) a avut o agendă bogată şi s-au pus în discuţie mai multe aspecte legate de  asociaţie. „Am discutat despre modificările aduse statutului asociaţiei, care este de un an de zile membră în Asociaţia Internaţională a Administratorilor Publici şi despre contractul de management al fiecărui administrator. Am propus depolitizarea instituţiei administratorilor publici, iniţiativă care a rămas deocamdată doar la nivel de discuţie. De asemenea, am propus să se facă câte o organizaţie la nivelul fiecărui judeţ, din care să facă parte toţi administratorii publici. În prezent, în judeţul nostru sunt şapte administratori, la Petrila, Uricani, Petroşani, Deva, Hunedoara, Simeria şi la Consiliul Judeţean. Mai mult, consider că este extrem de necesar, lucru pe care l-am transmis şi în cadrul forumului, să se creeze posturi de administrator în toate primăriile, care să ajute la o mai bună coordonare a activităţii. Propunerile mele au fost acceptate de către cei prezenţi“, a declarat Dan Stoian, administratorul public al judeţului Hunedoara. (O. Mihnea)

2 comentarii la „Dan Stoian: Institu’ia administratorilor publici trebuie depolitizatã

  • 9 octombrie 2015 la 10:06
    Permalink

    Este o structura inutila care…suge sangele poporului. Daca stia ca functia este poltica si nu era de acord cu acest sistem de ce l-a pupat in dos pe Purcel pentru a o obtine, mai ales ca se stia de ce a plecat din functie dorin martin ?

  • 9 octombrie 2015 la 10:07
    Permalink

    Erata: Dorin Martin

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare