Dan Stoian, director comercial la Apa Prod?

10 iulie 2018 | 7 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Dan Stoian (foto), fostul administrator public al judeţului, a plecat de la Consiliul Judeţean. Ultima lui zi de lucru la instituţia judeţeană a fost luni, 9 iulie 2018. Stoian a fost administrator public al judeţului timp de şapte ani.

Mircea Bobora, preşedintele CJ Hunedoara, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că mâine se va stabili calendarul organizării concursului pentru ocuparea postului de administrator public al judeţului. Cel mai probabil, concursul respectiv va avea loc la începutul lunii august, astfel încât până în 15 august să fie desemnat noul administrator public al judeţului nostru. Contactat, Dan Stoian a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că este în tratative pentru postul de director comercial al societăţii Apa Prod Deva. ”În câteva zile voi şti unde merg, sunt în discuţii cu cei de la Apa Prod. Voi vedea în scurt timp unde mă angajez”, a declarat Dan Stoian.
Acesta a afirmat la ultima şedinţă de CJ că a decis să denunţe contractul pe care-l avea cu instituţia pentru postul de administrator public al judeţului din motive personale.

Loading...

Comentarii (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. florin spune:

  Cite posturi se mai inventeaza la aceasta societate,la acesti mahari nu le convine numai posturi de directori cu salarii babane pe cind ,,prostimea” sta pe salarul minim (peste 80% din personalul de la sc apaprod sa deva are salarul minim pe economie)

 2. Poiet Lincă spune:

  Și cum nu putea veni singur a mai adus câteva ajutoare…deasemenea,organigrama stă să plesnească, în ***ând, după restructurarea care are că scop înființarea unui nou departament….statistică.Decat 6 fetițe.

 3. Ghita spune:

  Asta e un mafiot. Prieten cu milițianul de carton Dumitru Liviu.

 4. victor spune:

  Are o slabiciune pentru “statisticiene”!

 5. ivan mircea spune:

  un spagar maxim acest speciment, din cate se aude si acum e pe pradula ala apa prod

 6. lazar spune:

  Ce cauta Stoian inginer pe post de director comercial(?),in loc sa incaseze el face cheltuieli intr-o luna cat anterior in 10 ani (pe verificate), cu afaceri cu tipografia L…R , comisioane grase, domnilor psd firma nu are bani de salarii si asta isi face de cap.Angajeaza debutanti cu 4300 lei statisticieni si juristi personali (sigur cu sustinere, cum altfel)

 7. Marcel spune:

  Acest dan Stoian este un hot ordinar. E protejat de milițianul Liviu Dumitru. E sluga lui bobora și a lui Nistor. Ii fura pe oamenii amariti care își plătesc impozitele.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Florin Oancea s-a ţinut de cuvânt! Mall de servicii la Deva, pe modelul din Oradea

De săptămâna viitoare, devenii vor putea să-şi achite taxele şi impozitele într-un sediu nou, făcut pe modelul mall-ului de servicii...

Noutăţi de la AJF Hunedoara

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara a comunicat în teritoriu, că a demarat acţiunea de asigurare a vizelor pentru echipele care...

Micii şahişti deveni confirmă

Dacă au fost evidenţieri ale sportivilor de la Clubul de şah din Deva la turneul recent încheiat şi desfăşurat în...

Închide