Sport

Dan Petrescu, șanse mari să fie selecționerul Naționalei de fotbal

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a spus că până în 20 decembrie singura variantă de selec­ţio­ner cu care lucrează FRF este Dan Petrescu (foto), tehnician aflat în prezent sub contract cu CFR Cluj.

Ar fi fost în conflict de interese
„Pe 2 decembrie am avut o întâlnire cu Dan Petrescu la Cluj, după ce cu o zi înainte avusesem o întâlnire cu patronul clubului CFR Cluj. Întâlnirea cu Dan Petrescu a fost una foarte bună, în care am discutat despre disponibilitate, lot de jucători, viziune, pre­cum şi calendarul echipei naţionale. Ca să concluzionez, până pe data de 20 d­e­cem­brie 2021, singura variantă de selecţioner cu care lucrăm este Dan Petrescu”, a spus Burleanu.
„În urma recomandărilor Direcţiei tehnice am iniţiat mai multe discuţii pentru numirea unui nou selecţioner. Prima întâlnire a fost cu Gheorghe Hagi, a fost prima persoană cu care ne-am întâlnit. A fost o ofertă sinceră din partea noastră şi pot spune că şi el şi-ar fi dorit să sprijine echipa naţională, de data aceasta din rolul de selecţioner. Conflictul de interese în care s-ar fi aflat dacă ar fi acceptat acest rol a fost şi argu­mentul pentru care azi nu-l avem pe Hagi selecţioner. Profit de ocazie pentru a infirma că motivul refuzului său a fos unul financiar. Apoi, pe lista noastră s-a aflat şi Răzvan Lucescu, motiv pentru care m-am aflat la Salonic. Aceeaşi deschidere faţă de echipa naţională am găsit-o şi în ceea ce îl priveşte pe Răzvan Lucescu, însă el este legat de PAOK pentru o pe­ri­oa­dă lungă de timp şi o clauză mare de reziliere”, a precizat Răzvan Burleanu.
Selecţionerul echipei naţio­nale de fotbal a României, Mirel Rădoi (40 de ani), a anun­ţat că nu va mai con­tinua la con­du­cerea pri­mei reprezentative după rata­rea calificării la bara­jul pentru Cupa Mon­dială din 2022.
Rădoi a preluat funcţia de selecţioner la 26 no­iem­brie 2019, post ră­mas vacant după plecarea lui Cosmin Contra. Contrac­tul lui Mirel Rădoi a expirat la 30 noiembrie 2021.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura