Politica si administratie

Dan Bobouţanu, reconfirmat preşedinte al organizaţiei municipale Hunedoara a PSD

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu (foto), a fost reales în funcția de președinte al organizației municipale Hunedoara a PSD.
„Sunt onorat şi, în acelaşi timp, obligat de încrederea acordată de colegii mei de organizaţie care mi-au încredinţat un al patrulea mandat de preşedinte al filialei locale a PSD Hunedoara. Senti­mentul de onoare provine din simplul fapt că am alături oameni „unul şi unul” – cum se spune – oameni capabili atât din punct de vedere profesional cât şi politic. Sentimentul de obligaţie provine din structura mea ca persoană: mereu am crezut cu tărie că, atunci când cineva îţi acordă încrederea sa, trebuie să faci tot ce îţi stă în puteri să nu dezamăgeşti. Le promit colegilor mei că nu-i voi dezamăgi nici în următorul mandat ca preşedinte al PSD, organizaţia munici­pală Hunedoara”, a declarat Dan Bobouţanu, primul candidat al Partidului Social De­mocrat care a reuşit să întrerupă „hege­monia” partidelor de dreapta la condu­cerea Primăriei Hunedoara şi primul primar al municipiului care a reuşit să câştige un al doilea mandat consecutiv, de la Remus Mariş încoace (2000).
Conferinţa municipală de alegeri a or­ganizaţiei Hunedoara a PSD Hunedoara a fost moderată de preşedintele orga­nizaţiei judeţene a PSD, Laurenţiu Nistor. Biroul de Conducere al organizaţiei mu­nicipale PSD Hunedoara este format din Cătălin Olar (viceprimarul Hunedoarei), vicepreşedinte, posturile de vicepreşe­diţi fiind ocupate, prin vot, de Adrian Stoenescu, Diana Deac, Mircea Popa şi Sorin Ilea. (A.Năstase)