FlashSport

Dacicus, campioni şi acasă

11 x 3 karatistii de la Dacicus Orastie, Heian Deva si Budo Hunedoara au obtinut rezultate bune la Cupa dacicus

Ciprian Marinuţ

Karatiştii de la Dacicus Orăştie au reuşit să cucerească şi în acest an trofeul acordat celui mai valoros club participant la „Cupa Dacicus”, competiţie organizată an de an, de clubul din oraşul Paliei.

Colecţie de 24 de medalii
Sportivii antrenaţi de sensei Nicolae Iordăchescu au repetat performanţele reuşite la competiţiile de karate „eure-ka” din ţară şi străinătate, la care au participat în acest an şi la întrecerea clubului lor, Cupa „Dacicus”, desfăşurată la Orăştie. Karatiştii de la Dacicus au obţinut 14 medalii de aur, patru de argint şi şase de bronz şi au propulsat astfel clubul pe locul întâi în clasamentul general al competiţiei. Pe locurile următoare, la concursul la care au fost prezenţi peste 200 de sportivi de la alte 19 cluburi din ţară şi un club din Italia, s-au clasat Petrom Ţicleni, Banzai Arad şi Haru Timişoara. „A fost un concurs de foarte bun nivel tehnic şi tactic, la care au fost prezenţi mulţi sportivi medaliaţi la campionatele naţionale şi europene. Dintre karatiştii clubului nostru, cel mai bine s-au prezentat cei din generaţia tânără, de la categoriile 8-14 ani. Aproape toţi sportivii din Italia au urcat pe podium, dovedind că nu întâmplător sunt medaliaţi la naţionalele din ţara lor sau la europene”, a spus sensei Nicolae Iordăchescu, preşedintele clubului Dacicus Orăştie.

Rezultate bune şi pentru Heian şi Budo
La întrecerea de la Orăştie au mai participat alte două cluburi din judeţ, respectiv Heian Deva şi Budo Hunedoara. Karatiştii deveni antrenaţi de sensei Marius Biji au cucerit patru medalii de aur, una de argint şi patru de bronz, iar cei
din Hunedoara, pregătiţi de sensei Gheorghe Păiuş, au obţinut două medalii de aur, două de argint
şi una de bronz.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura