; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Cupa VTM Lupeni-Straja la automobilism

23 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Clubul Sportiv de Automobilism şi Karting Hunedoara, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local ale municipiului Lupeni, cu sprijinul financiar al Consiliului judeţean Hunedoara şi în colaborare cu Automobil Clubul Român- filiala judeţeană, a organizat sâmbătă, 21 septembrie 2019, un nou eveniment sportiv de excepţie: ediţia 2019 a Cupei VTM Lupeni-Straja la automobilism.

Întrecerea a fost o etapă importantă din calendarul competiţional judeţean de automobilism, iar la start au fost prezente 23 de maşini, dar pe parcurs au mai rămas doar 20, ca urmare a unor abandonuri.
În clasamentul general locul I a fost câştigat de către Cosmin Negrilă, din Petroşani, urmat de Lucian Lopăzan şi Cosmin Oprinesc. Pe clase şi categorii de amatori competiţia a fost dominată de Ciprian Lukaks (clasa 1), Csaba Besenyei (clasa 2), Vlad Zăroni (clasa 3) şi Cosmin Oprinesc (clasa 4). La avansaţi clasa 2 competiţia a fost câştigată de Cosmin Negrilă, urmat de Lucian Lopăzan şi Alin Lazăr, iar la clasa 1 a câştigat Alexandru Andreoiu, urmat de Ionuţ Alexandru şi de juniorul Bogdan Duma. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Karateka din Petroşani au cucerit trei titluri de campioni mondiali în Malaezia

Cei trei sportivi hunedoreni legitimaţi la CSM Jiul Petroşani, pregătiţi de către Alina şi Radu Polifronie, au reuşit o nouă...

Urs prins în capcană, la Petrila

Un urs tânăr de aproximativ 100 de kilograme a fost eliberat de vânători şi jandarmii montani din structura specializată în...

Adolescent bătut cu un baston telescopic

Agresorul are 25 de ani şi este din Hunedoara, iar poliţiştii au stabilit că agresiunea a plecat de la o...

Închide