Karateka din Petroşani au cucerit trei titluri de campioni mondiali în Malaezia

23 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Cei trei sportivi hunedoreni legitimaţi la CSM Jiul Petroşani, pregătiţi de către Alina şi Radu Polifronie, au reuşit o nouă performanţă după ce au urcat pe podiumul de premiere la ediţia din acest an a Campionatelor Mondiale de Karate, desfăşurate la Kuala Lumpur, în Malaezia, la finalul săptămânii trecute.

Ionuţ Ipate a evoluat în proba de kumite seniori, la categoria 75 kg, iar la finalul întrecerilor el s-a clasat pe locul I, cucerind şi medalia de aur la această competiţie.
Miruna Mălăuţă a participat la întrecerile de la Kuala Lumpur la două secţiuni, atât la senioare, cât şi la tineret U 21, unde a evoluat la categoria kumite 61 de kg, ea clasându-se la ambele secţiuni pe locul I şi cucerind medaliile de aur.
Andreea Polifronie a participat şi ea la ambele secţiuni senioare şi tineret U 21, iar la finalul competiţiei ea s-a situat la ambele secţiuni pe locul 3 în proba de kumite -55 kg, cucerind medaliile de bronz.
Menţionăm că echipa de seniori alcătuită din Miruna Mălăuţă, Andreea Polifronie (ambele CSM Jiul Petroşani) şi Vlad Letiţia (Steaua Bucureşti) s-a situat pe locul V în întrecerea echipelor de seniori. (În fotografie sunt cei trei karateka din Petroşani, cu medaliile cucerite)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Urs prins în capcană, la Petrila

Un urs tânăr de aproximativ 100 de kilograme a fost eliberat de vânători şi jandarmii montani din structura specializată în...

Adolescent bătut cu un baston telescopic

Agresorul are 25 de ani şi este din Hunedoara, iar poliţiştii au stabilit că agresiunea a plecat de la o...

Proxeneţi din Valea Jiului săltaţi de poliţişti

Doi indivizi care ar fi condus o reţea de prostituţie în Franţa şi erau căutaţi de autorităţile judiciare, au fost...

Închide