Cupa României la fotbal, faza judeţeană

11 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

     Astăzi, de la ora 17.30, se va disputa partida restantă din etapa a doua a fazei judeţene a Cupei României, în carese vor întâlni, pe terenul din Vaţa, Ponorul din localitate şi Aurul Certej, ambele din Liga 5.
Echipa câştigătoare se va califica în optimile de finală, acolo unde au ajuns deja formaţiile: AS Sântămăria Orlea, Comunal Ilia, Unirea General Berthelot şi Măgura Pui.
Din următoarea etapă, faza optimilor de finală, vor intra în competiţie şi formaţiile din Liga a IV-a, cu excepţia celor de la LPS Cetate II Deva, a căror primă formaţie evoluează în Liga 3, şi, conform regulamentului, un club nu poate alinia la startul Cupei României la fotbal două echipe. De asemenea, în optimile de finală este calificată şi Universitatea Petroşani, ca fostă participantă, ediţia trecută, în Liga 4. A fost stabilit şi programul optimilor de finală, care se vor juca miercuri, 18 septembrie, cu începere de la ora 17.00, într-o singură manşă, pe terenul primei echipe menţionate. Iată programul integral cu menţiunea că învingătoarea partidei dintre Ponorul Vaţa şi Aurul Certej, va întâlni, pe teren propriu, pe Inter Petrila, din divizia superioară.(N. Gavrea)

Aurul Brad (Liga 4) – CSM Vulcan (Liga 4),
Comunal Ilia (5) – AS Sântămăria Orlea (5)
Unirea General Berthelot (5) – Dacia Orăştie (4)
Universitatea Petroşani (5) – Şoimul Băiţa (4)
Minerul Uricani (4) – Gloria Geoagiu (4)
Măgura Pui (5) – Victoria Călan (4)
Jiul Petroşani (4) – Retezatul Haţeg (4).

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tir cu arcul. Şase titluri naţionale pentru sportivii hunedoreni

La finalul săptămânii trecute s-au desfăşurat pe baza sportivă Anena din Aninoasa întrecerile Campionatului Naţional de Seniori şi Juniori la...

Anunț de presă, 11.09.2019

Instituirea unor măsuri privind societăţile decapitalizate

Pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, Transparenţă decizională, a fost publicat, în data de 14.08.2019, Proiect Ordonanţă pentru instituirea unor măsuri...

Închide