Cupa Cetăţii la pescuit sportiv

25 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Primăria municipiului Deva, în parteneriat cu Asociaţia Pescarilor Sportivi Deva, organizează sâmbătă, 6 iulie 2019, Cupa Cetăţii la Pescuit Sportiv, ediţia a doua.

Concursul de pescuit sportiv se va desfăşura la Complexul Piscicol Tâmpa, între orele 7:30 şi 15:00. Competiţia presupune o probă de pescuit cu lansetă la plută şi este deschisă tuturor pescarilor sportivi amatori, începând cu vârsta de 18 ani. Capturile se eliberează după cântărire.
Organizatorii vor premia primele trei locuri, în funcţie de cantitatea de peşte prins. Câştigătorii vor primi diplome, cupe şi echipament de pescuit.
Înscrierile pentru Cupa Cetăţii se pot face la sediul Asociaţiei Pescarilor Sportivi Deva, aflat pe Calea Zarandului (Magazinul Fishing Center), de luni până vineri, între orele 8:00 şi 18:00 şi sâmbăta, între orele 8:00 şi 14:00. (D.G.)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Investiţia centrului logistic de lângă Macon a pornit cu stângul

Ieri, într-o conferinţă de presă, liderii umanişti din judeţ au reclamat o situaţie extrem de gravă. Este vorba de investiţia...

Bulina neagră, 26.06.2019

Daniel Csiszer, tânăr din Valea Jiului Pentru că judecătorii au decis să rămână în arest preventiv, ceea ce dovedeşte realitatea...

Bulina albă, 26.06.2019

Victor Kuţaba, karateka de la clubul Heian din Deva Pentru că a cucerit trei titluri de campion mondial şi unul...

Închide