Sport

Cupa Cetății la gimnastică aerobică, la Deva

Federația Română de Gimnastică a publicat programul competițional in­tern și internațional la care vor par­ti­cipa sportivii din România în anul 2023.

Noile campioane
Importante ca repere internaționale sunt întrecerile Campionatelor Euro­pe­ne de gimnastică artistică senioare din Antalya (Turcia), programate în perioa­da 12-17 aprilie și cele ale Cam­pio­natelor Mondiale din Belgia, din 30 sep­tembrie, de la Antwerp. La fel de im­por­tante sunt și competițiile internaționale ale junioarelor, care vor participa la Mondialele din Turcia, la începutul lui aprilie, apoi Festivalul Olimpic pentru Ti­neretul European (FOTE) de la Marobor, din luna iulie.
Să nu uităm gimnastica aerobică, pen­tru care atenția este acordată etapei de Cupă mondială organizată în luna octombrie la București, dar și pentru Campionatele Europene din Turcia, programate la mijlocul lunii noiembrie. Gimnaștii români vor fi prezenți și la secțiunile de trambulină, parkour și gimnastică acrobatică, dis­ci­pline care au mulți adepți, practicanți la cluburile din țară. Municipiul Deva va fi gazda tradiționalei competiții Cupa Cetății la gimnastică aerobică, ajunsă la cea de a 25-a ediție, concurs care va des­chide sezonul competițional la această disciplină sportivă iar în de­butul lunii noiembrie în municipiul Deva se vor desfășura întrecerile Cam­pio­na­tul Național Individual al Junioarelor III, II și I, la gimnastică artistică feminină, ocazie cu care vom cunoaște noile cam­pioane ale României la aceste categorii.

 

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura