ActualitateFlash

Cupa Arsenal Park la ciclism

Cristina Ghenea

Veşti bune pentru iubitorii de ciclism. Duminică, 26 iunie, începe cea de-a doua ediţie a competiţiei sportive de cross-country, desfăşurată pe teritoriul complexului turistic Arsenal Park Transilvania, din Orăştie.

Competiţie pentru toate vârstele
La competiţia sportivă se pot înscrie toţi iubitorii de ciclism cu vârste cuprinse între şase şi 99 de ani, concursul având mai multe categorii de participare. Pe un traseu cu o lungime de 10 kilometri, seniorii – adică participanţii cu vârste între 20 şi 35 de ani, dar şi juniorii – 16-19 ani – sunt nevoiţi să parcurgă trei ture. Cei încadraţi în categoria Elite, cu vârste între 36 şi 99 de ani, vor face doar două ture de traseu. Parcurgerea traseului mai presupune, de asemenea, şi traversări de drumuri forestiere sau cursuri de apă, căţărări şi coborâri în viteză, în timp ce 10 arbitri poziţionaţi strategic vor supraveghea concurenţii. Câştigătorii locului I vor primi câte un premiu în valoare de 100 de euro, diplomă şi cupă, cei de pe locul al II-lea – un voucher de cazare în Camera Ofiţer (cameră dublă), iar cei clasaţi pe locul III vor primi 100 de lei, pentru cumpărături de ciclism.
Cei care doresc să se înscrie la competiţie îşi pot depune cererile, până în 24 iunie, la ora 23, pe una dintre următoarele pagini web: www.arsenalpark.ro, www.pedaleaza.ro, www.cupacetatilor.ro, www.cs.gratzu.ro.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura