Cum va fi vremea sâmbătă și duminică

14 februarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

noriSâmbătă, valorile termice diurne se vor situa peste cele climatologic specifice pentru a doua decadă a lunii februarie în cea mai mare parte a ţării, dar cu precădere în zonele deluroase, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

În cursul zilei de sâmbătă cerul va fi variabil la senin, exceptând Dobrogea, unde vor fi înnorări şi condiţii ca izolat să se semnaleze precipitaţii slabe, mixte. În a doua parte a nopţii nebulozitatea joasă, de tip stratiform va fi în extindere în regiunile extracarpatice, unde vor fi posibile burniţe sau fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 11 grade, iar cele minime între -8 şi 2 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -15 grade. Se va semnala ceaţă, mai ales noaptea, în special în zonele joase de relief din sudul şi estul teritoriului.

Duminică, în regiunile intracarpatice, vremea se va menţine frumoasă şi mai caldă decât în mod normal pentru această dată, iar cerul va fi mai mult senin. În sudul şi estul teritoriului vor fi înnorări, însă doar izolat vor fi posibile burniţe şi fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în sudul Banatului şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 2 şi 10 grade, iar cele minime între -7 şi 2 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali, până spre -14 grade. Dimineaţa şi noaptea, local în regiunile extracarpatice şi izolat în rest va fi ceaţă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vă mai amintiți de crima din Irlanda, care a zguduit, cu cinci ani în urmă, județul Hunedoara? MARIAN MIHALACHE, ucigașul din Dublin, condamnat definitiv la ÎNCHISOARE PE VIATĂ!

Curtea Supremă Penală din Dublin l-a condamnat pe hunedoreanul Marian Mihalache, la închisoare pe viață în Irlanda, pentru uciderea amantei...

A trecut rapid de la hoţie la tâlhărie

La un interval scurt de timp, un tânăr de 20 de ani din municipiul Hunedoara a comis-o la dublu.

Inspectorii RAR s-au concentrat pe service-urile auto

Pentru garantarea unui nivel ridicat al siguranţei circulaţiei, anul trecut, Registrul Auto Român a înteţit controalele la service-urile auto. În...

Închide