Şoferi prinşi băuţi la volan

15 februarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

03 etilotest1Doi bărbaţi din Petrila au fost prinşi de poliţişti că s-au urcat la volan, deşi băuseră înainte, ambii fiind acum cercetaţi pentru că au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice.

Primul dintre şoferii iresponsabili, în vârstă de 30 de ani, a fost descoperit vineri noaptea, în jurul orei 23:50, de un echipaj de poliţie rutieră pe raza oraşului  Petrila. Acesta conducea o autoutilitară şi după ce a fost testat cu aparatul etilotest, s-a stabilit că avea o concentraţie de  0,64 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Al doilea şofer, în vârstă de 48 de ani, a fost prins sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 4:00, iar după ce a fost testat pentru alcool s-a stabilit că avea o concentraţie de  0,66 mg/l, alcool pur în aerul expirat. „În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum va fi vremea sâmbătă și duminică

Sâmbătă, valorile termice diurne se vor situa peste cele climatologic specifice pentru a doua decadă a lunii februarie în cea...

Vă mai amintiți de crima din Irlanda, care a zguduit, cu cinci ani în urmă, județul Hunedoara? MARIAN MIHALACHE, ucigașul din Dublin, condamnat definitiv la ÎNCHISOARE PE VIATĂ!

Curtea Supremă Penală din Dublin l-a condamnat pe hunedoreanul Marian Mihalache, la închisoare pe viață în Irlanda, pentru uciderea amantei...

A trecut rapid de la hoţie la tâlhărie

La un interval scurt de timp, un tânăr de 20 de ani din municipiul Hunedoara a comis-o la dublu.

Închide