Cum şi când va reacţiona PSD faţă de situaţia din ţară?

1 februarie 2017 | 5 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Astăzi, de la ora 12.00, se întruneşte Comitetul Executiv Naţional al PSD, pentru luarea unei decizii privind situaţia creată după ce Guvernul Grindeanu a dat ordonanţa de urgenţă cu bucluc.
Social-democraţii vor decide, astfel, cum vor răspunde atacurilor şi protestelor din ţară. Se vehiculează chiar că unii pesedişti au venit cu propunerea de organizare a unei contramanifestaţii la protestele de stradă. Întrebată dacă crede că va cădea Guvernul Grindeanu, după un scenariu asemănător cu cel care a dat jos executivul condus de Victor Ponta, deputatul PSD de Hunedoara, Natalia Intotero (foto), susţine că nu crede. „Noi avem o atitudine paşnică. Nu neglijăm ce se întâmplă acum, dar principalul nostru obiectiv este să punem în practică programul de guvernare. Este dreptul fiecărui cetăţean să protesteze. Parlamentarii Opoziţiei au spus întâi că vor demisiona în bloc, apoi s-au râzgândit. Dau dovadă de neseriozitate. Vedem ce decizie vom lua în partid”, a afirmat Natalia Intotero, deputat PSD de Hunedoara.

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Gheorghe spune:

  Stimata doamna,

  Ar trebui sa va crape obrazul de rusine pentru modul execrabil in care v-ați pus in practica planurile. Ați dat dovada de un comportament de cea mai joasa speța. Ați vrut sa reparați niște ” abuzuri” cu unele si mai mari. Lasă-ți Hoții si mafioții sa stea acolo unde le este locul si nu va mai asociați cu ei, nu suntem o Republica bananiera. Săriți in ajutorul oamenilor cinstiti din aceasta țara nu a hoților.

 2. FLORIN spune:

  Slab esti de minte mai Ghita.

 3. Gheorghe spune:

  Populația va votat pentru promisiunile sociale din campania electorală și NU pentru șmecheri politice/juridice pe care omul de rând nu percepe substratul lor și poate fi ușor manipulat.Promovarea acestor ORDONANȚE și modificări COD PENAL ca o URGENȚĂ a guvernului P.S.D gândită ca o mișcare strategică și cu dedicație,a fost o mișcare politică de amator a cuiva,care a interpretat invitația de la CASA ALBĂ ca un cec în alb de viitor președinte. Iată că cercurile internaționale și interesele unor oameni de afaceri NU pot accepta așa zisă cădere de la principiile statului de DREPT și DEMOCRAȚIE și manipulează masele în vederea căderi guvernului mai ales după ce și-a propus să înființeze un:-FOND FINANCIAR SUVERAN-!
  Pentru un asemenea FOND a fost……..înlăturat de la putere N. CEAUȘESCU! Cine știe ce înseamnă acest FOND și ce pericol prezintă pentru MULTI NAȚIONALE va înțelege ce pericol prezintă un asemenea program social de guvernare în timp.În concluzie dacă vreți să guvernați,conducerea PSD trebuie să renunțe la aceste ORDONANȚE pe moment,să NU răspundă mișcărilor stradale și să nu amplifice lupta pentru putere cu diferite instituții politice și juridice.EL-comandante-încă nu este președintele țării și să priceapă că ORA EXACTĂ se dă din EXTERIOR !Dacă NU…la ZDUP !

 4. Machiavelli spune:

  Jos PENALIIIIIIIIIIIII !!!!
  Jos MINCINOSIIIIIIIIII !!!!

  Oare PSD ul nu mai are oameni verticali ???
  Oare nu avem nevoie de o stanga sanatoasa (curata) ???

  Fiecare partid (si dreapta) sa-si elimine HOTII

  Legea lustratiei pentru penali.

  Cand vrei sa dai exemplu aspresti pedepsele nu eliberezi hotii.

 5. Machiavelli spune:

  Stimata doamna
  Avem o intrebare:
  Cine il va inlocui (il va da jos) pe Dragnea din fruntea PSD ???
  El , Dragnea a mazilit pe dl. Geoana si pe dl. Ponta.
  Dar dupa el, care s-a compromis, pe cine pregateste PSD ul.
  PSD nu mai are lideri ?? Lideri carismatici, verticali, nu carpe gen Grindeanu.

  Nu va faceti ca problema aceasta nu exista.
  Oare in PSD nu mai exista democratie ???

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Europarlamentarul Iuliu Winkler: Nu sunt de acord cu decizia guvernului!

„Nu sunt de acord cu decizia guvernului şi consider că a fost o greşeală modificarea Codului Penal şi a Codului...

Anul Nou Chinezesc, întâmpinat la Deva

De peste patru ani, Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva face parte dintr-un amplu şi îndrăzneţ parteneriat cultural, alături de Liceul...

Premii pentru tinerii pianişti deveni

În perioada 27-29 ianuarie 2017 a avut loc cea de-a II-a  ediţie a Festivalului “Prietenii Muzicii/PRO PIANO-ROMANIA-filala Timişoara, manifestare deschisă...

Închide