Politica si administratie

Cum scapă CNH de datoria de un miliard de euro

Compania Naţională a Huilei Petroşani ar putea scăpa, în sfârşit, de datoriile istorice, de peste un miliard de euro, dar numai după un scenariu bine stabilit, cu care au fost de acord şi reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional.
Directorul general al CNH, Constantin Jujan, spune că strategia prevede că activele din grupul neviabil vor fi executate de ANAF. Dar, conform aceluiaşi scenariu, datoriile mari rămân la Compania Naţională a Huilei. Activele din grupul viabil vor fi scoase la privatizare, adică este vorba de patru mine, susţine Constantin Jujan, directorul general al CNH. El a precizat că aceasta este cea mai plauzibilă cale de a scăpa compania de datorii. (C. Cosman)

One thought on “Cum scapă CNH de datoria de un miliard de euro

  • La SNLO Gorj(Condescu)sau sters datoriile odata in decembrie 2006 si acum au iarasi datorii dar paradoxal au bani sa sponsorizeze echipa de fotbal Panduri. Lignitul din Gorj este slab calitativ si distrunge mediul inconjurator cu defrisarile din cariere iar costurile cu reinpaduririle costa mult si se fac doar 8% restu se spala bani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura