Sport

Cum s-au descurcat gimnastele noastre la Naţionale

Cea de-a doua etapă a Campionatului Național pe Echipe și Individual, Seria A la gimnastică s-a încheiat după o săp­tămână maraton. Am urmărit între­ceriel băieților, apoi un concurs Gim for all și acrobatică, o demonstrație de tram­poline și, apoi, trei zile pline cu com­petițiile junioarelor de la cate­goriile I, II și III.

Premiu special
Cu bune și cu rele, trebuie să spunem că aceste întreceri au fost importante pentru clasamentele naționale, care se vor încheia cu etapa finală programată în luna octombrie la Deva. La nivelul juni­oa­relor II, nivelul 4, întrecerea a fost câști­gată de gimnasta Maria Aniela Tudor, care a totalizat 60.600 puncte. Pe po­dium a fost și reprezentanta LPS Cetate Deva, Alexanda Maria Curcă Drăgan (an­trenor Adela Popa și Delia Olteanu), cu 59.950 puncte. La nivelul 5 al junioarelor II a câștigat Adelina Ioana Bădic (CSM Onești) cu 63.550 puncte, urmată de Mara Ioana Buraga (CSA Steaua) 61.400 puncte, Ștefania Petra Ioana Boboc de la LPS Cetate Deva (antrenori Monica Micu și Florin Cotuțiu) cu un total de 59.650 puncte. În întrecerea pe echipe de la nivelul 4, rezultatele au fost ur­mă­toa­rele: 1. CS Dinamo București (Aniela Maria Tudor, Antonia Cârciog, Ariana Georgiana Tamași) 353.700 puncte, 2. LPS Cetate Deva (Alessia Voloștiuc, Alexandra Maria Curcă Drăgan, Anetta Roberta Csiszer) 345.575 puncte, an­trenori Adela Popa și Delia Olteanu coregraf Silvia Baraițchi-Gradea, 3. CSȘ Focșani (Erika Ștefania Rotaru, Bianca Elena Holban, Daria Maria Buturugă) 331.650 puncte.

Junioare II, Nivel 5, rezultate:
1. CSȘ Focșani (Melissa Nicole Scutaru, Lucia Ilinca Roșioru, Ana Maria Banu, Beatrice Nicoleta Antonache) 343.925 puncte
2. CSA Steaua (Mara Ioana Buraga, Diana Mihaela Ilinescu, Eliana Sara Miheș, Karina Maria Kovacs) 322.900 puncte.
3. LPS Cetate Deva (Ștefania Petra Ioana Boboc, Delia Ella Jitea, Ioana Maria Elena Marinescu) 67.550 puncte, an­tre­nori Ramona Micu , Florin Cotuțiu coregraf Silvia Barițchi- Gradea.
Premiul Special pentru cel mai bun exercițiu impus prezentat la Junioare II, nivel 4 a fost acordat gimnastei Alessia Voloștiuc (LPS Cetate Deva) care a fost notată cu 13.650 puncte.
La nivelul 6, gimnastele de la LPS Cetate Deva, aflate la început de drum spre marea performanță, pregătite de Anamaria Ocolișan, Ramona Micu și Florin Cotuțiu, s-au clasat pe locul V. Echipa a fost alcătuită din Raluca Andreica, Cătălina Ciocade, Dalia Dincă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.