Actualitate

Cum a murit Andra, mândria unui liceu din Deva: „Ai fost un înger încă din prima zi în care te-am cunoscut”

Andra Hrubi (foto) era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva și se număra printre elitele instituției.
Era pasionată de literatură, avea o colecție impresionantă de cărți, iar în timpul liber încerca, prin filmulețele pe care le publica pe TikTok, să-i motiveze pe tinerii de vârsta ei să citească mai mult, scrie antena3.ro. Într-o zi, fata s-a simțit brusc rău și a fost transportată la spital, însă medicii au fost nevoiți, în final, să dea vestea decesului. Apro­pia­ții tinerei susțin că aceasta a murit ful­gerător, în urma unui infarct, efortul medicilor de a o salva fiind zadarnic. Acum, colegii și profesorii Andrei sunt sfâșiați de durere, fiindu-le greu să accep­te că, de acum, vor păstra zâm­betul ei doar în amintire.
Ai fost un înger încă din prima zi în care te-am cunoscut, ai reușit să arăți lumii ce e puritatea, ce înseamnă inocența, simplitatea și eleganța. Te vom purta veșnic în inimile noastre. Rămas bun și drum lin spre Ceruri, dragă Andra!”, a fost scris pe pagina de Facebook a Colegiului „Regina Maria” din Deva. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura