Cum a ajuns deputatul Carmen Hãrãu organizator de botezuri

05 Botez Carmen Harau si feneile PNL (14)Sorina Popa

Liberalii din întreg judeţul au umplut, sâmbătă, o biserică din municipiul Hunedoara. Scopul nu a fost unul legat de campanie electorală sau de altă manifestaţie cu iz politic. Ci unul pur şi simplu omenesc. Mai exact, a fost vorba de creştinarea a două fetiţe, una de câteva luni şi cealaltă de patru ani.
Povestea sună cam aşa. Mama celor două fetiţe s-a dus în urmă cu ceva timp la cabinetul parlamentar al deputatului liberal de Hunedoara, Carmen Hărău, cerându-i acesteia să o ajute să-şi boteze fetele, deoarece îşi creşte singură copiii şi nu are bani pentru asemenea formalităţi. Deputatul hunedorean nu a stat mult pe gânduri şi s-a ocupat de problemă de la început şi până la capăt.
Urmarea este că, sâmbătă, cei doi copii au fost creştinaţi. La botezul creştin al celor două fetiţe au ţinut să fie prezenţi mai mulţi reprezentanţi ai organizaţiilor liberale din întreg judeţul nostru. Carmen Hărău a fost sufletul organizării, dovedind încă o dată, nu doar că are un suflet caritabil, dar că îşi ia în serios orice rol în care intră.
„Sunt foarte bucuroasă că au fost creştinate cele două fetiţe. Mama acestora mi-a solicitat ajutorul pentru botezul micuţelor şi nu m-a lăsat sufletul să nu o sprijin. Este o zi de sărbătoare pentru mine şi pentru colegii mei liberali, care mi-au fost alături astăzi. Scopul nostru este să îmbunătăţim viaţa hunedorenilor şi nu numai”, a declarat deputatul PNL de Hunedoara şi, totodată, lideră a femeilor liberale din judeţ. Cele două fetiţe, Ana Maria, de patru luni şi Andrada, de patru ani, au avut naşă pe Vetuţa Stănescu, consilier judeţean PNL şi drept moaşă pe Mihaela Popa, de asemenea, din cadrul organizaţiei femeilor liberale din Hunedoara.

One thought on “Cum a ajuns deputatul Carmen Hãrãu organizator de botezuri

 • 19 februarie 2014 la 18:27
  Permalink

  Felicitari !!!
  La politica oricum nu aveti nici un …spor…!!!
  La mai multe botezuri, macar…!!??
  🙂

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare