; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Cu cine „atacă” social-democraţii primăriile din judeţ

27 ianuarie 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Duminică social-democraţii hunedoreni şi-au validat candidaţii pentru primăriile din judeţ. Se ştie că la Deva, viceprimarul Ovidiu Moş (foto) este candidatul PSD pentru funcţia de primar. El a fost desemnat în urmă cu câteva luni candidatul PSD la Primăria Deva.

Primarii în funcţie vor încă un mandat
Dan Bobouţanu la Hunedoara, Florin Cazacu la Brad, Ovidiu Bălan la Orăştie, Lucian Resmeriţă la Lupeni, Gheorghe Ile la Vulcan, Nicolae Dunca la Aninoasa, Dănuţ Buhăescu la Uricani sunt unii dintre edilii care mai „atacă“ un mandat şi în acest an.
La Haţeg, social-democraţii îl aruncă în lupta pentru postul de primar pe Sorin Crai, la Călan pe Cosmin Bolfoş, la Şoimuş pe Romulus Berindei, la Zam pe Larisa Coste.
Sunt şi localităţi, ca Petroşani, Simeria, Geoagiu, Blăjeni, unde sunt sondaje în derulare, pentru stabilirea candidaţilor PSD la alegerile locale din acest an, pentru funcţiile de primari.

Congres la finele lui februarie
Recent, Costel Avram, administratorul public al judeţului, a fost desemnat candidat pentru Primăria Petroşani, dar se aşteaptă sondajul respectiv, pentru a se vedea cine este mai bine cotat din partea PSD să se lupte cu actualul edil şef al municipiului. Surse din PSD Hunedoara susţin că în scurt timp vor fi anunţaţi şi candidaţii pentru UAT-urile unde sondajele nu s-au finalizat încă.
Social-democraţii au stabilit duminică şi delegaţii care vor participa din partea organizaţiei judeţene la Congresul din 29 februarie 2020 pentru alegerea unei noi conduceri a partidului.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Votam Costel Avram ca primar al Petrosaniului ! A asfaltat si asfalteaza drumul judetean din Parang pana sus la scoala sportiva iar acolo parcare mare , alti nu au vrut sa faca (ei doar vorbe si promisiuni , unele pe hartie) .

  2. florin spune:

    dl Mos nu te culca pe o ureche, dl Nistor va scoate in ultima clipa un iepure din joben.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
…Să-i dăm Ucrainei ce-i al Ucrainei

Ce ştim despre Ucraina? Etimologic, ukraina înseamnă ţinutul de lângă graniţă, derivat din u=lângă şi krai=ţinut. Denumirea apare în Feudalismul...

Crişcior: multe investiţii, dar şi nevoi

În ciuda vremurilor şi a greutăţilor, primarul din Crişcior e ferm pe poziţie când vine vorba de taxe şi impozite....

Ceremonia de comemorare a lui Michael Klein

Primăria municipiului Hunedoara, în colaborare cu Asociaţia Suporterilor Corvinişti organizează, în data de 2 februarie 2020, o ceremonie de comemorare...

Închide