CSM Jiul Petroșani, egal la Drobeta Turnu Severin

Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin a găzduit partida de debut a Jiului în noua ediție de campionat , adversara formației din Valea Jiului fiind nou promo­vata Viitorul Șimian.

Au dominat prima repriză
A fost 2-2 la final, după un meci cu multe evenimente, în care ambele formații au trecut, pe rând, pe lângă victorie.
„Am dominat prima repriză, când am și înscris prin Cocină și am intrat în avantaj la pauză. În repriza a doua echipa gazdă a ieșit la joc, era și nevoită să o facă. Am luat două goluri pe final, dar am reușit să egalăm în prelungiri prin Selaje, un junior născut în 2002. Până la urmă cred că este un scor echitabil. Putem spune și că am pierdut două puncte, dar și că am câștigat unul. La 2-1, Farcaș a scos un șut imparabil și ne-a ținut în joc, dar și noi în prima repriză puteam conduce cu 2-0, la ocazia mare a lui Cuibari. La faza de la golul doi al lor se putea acorda și fault la portar: Farcaș a prins mingea, a vrut să degajeze, iar jucătorul lor a întins piciorul în față și l-a blocat, mingea a ricoșat în poartă. În fine, arbitrul ne-a acordat și opt cartonașe galbene, deși nu a fost un joc dur, suntem totuși la fotbal, unde există contacte! Aveam nevoie de un rezultat bun, urmează etapa viitoare un alt meci greu, tot în deplasare, cu Deva”, ne-a declarat Aurel Moldovan, antrenorul Jiului.
Au marcat: Sărăcin (75), Passi (80), respectiv Cocină (32), Selaje (90+2)
CSM Jiul Petroșani: Farcaș – Ionică, Torkos, Marin, Keszeg – Bălăceanu, R. Sandu (70 Petrescu), Herci (60 Bădărău), Selaje – Cocină (65 Mazilu), Cuibari (65 Mărmăneanu). Antrenor, Aurel Moldovan.

Rezultatele primei etape

Seria a VII-a
Voinţa Lupac – CSM Deva 0-3
Gilortul Tg. Cărbuneşti – Progresul Ezeriş 0-0
Pandurii Lignitul Tg. Jiu – Viitorul Pandurii Tg. Jiu 2 3-1
Aurul Brad – CSM Reșița 0-2
Viitorul Şimian – CSM Jiul Petroşani 2-2.

Seria a IX-a
Avântul Reghin – Gloria Bistriţa Năsăud 6-1
Unirea Ungheni – AFC Unirea 1924 3-0
Viitorul Cluj – CS Hunedoara 1-6
CS Ocna Mureş – Sticla Arieşul Turda 2-1
Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj 2-2.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.