Gala Recunoștinței Medicale, pe Domeniul Regal de la Săvârșin

Alianța Vestului pentru Sănătate Pu­blică, formată din Direcțiile de Sănătate Publică Județene Arad, Hunedoara și Timiș, în parteneriat cu Casa Regală a României organizează în data de 2 septembrie 2021, începând cu ora 16.00, evenimentul “Gala Recunoștinței Medicale”, pe Domeniul Regal de la Să­vârșin.
Evenimentul, susține Sebastian Mezei, directorul executiv al DSP Hunedoara, este dedicat tuturor celor care s-au aflat în prima linie a luptei împotriva virusului SARS-CoV-2, de la începutul pandemiei și până în prezent.
„Gala Recunoștinței Medicale se do­rește a fi unul de suflet pentru suflet, o exprimare a recunoștinței autorităților și responsabililor din sistemul sanitar față de cei care au trudit neîncetat în slujba sănătății noastre.
În cadrul galei vor fi acordate premii personalului medical, se vor prezenta povești adevărate, trăite de oameni care au înfruntat momente dificile în această perioadă.La eveniment vor participa reprezentanți ai autorităților județene, personal medical din cadrul Serviciilor Județene de Ambulanță, unităților me­dicale, laboratoare, centre de vaccinare, precum și reprezentanți ai direcțiilor de sănătate publică județene”, a spus Sebas­tian Mezei. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.