CS Hunedoara speră la promovarea în Liga a III-a

14 ianuarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Horia Popa

Înfiinţată în vara anului 2016, gruparea din municipiul de pe Cerna are gânduri mari pentru acest sezon, vizând câştigarea Ligii a IV-a şi disputarea barajului pentru accederea în eşalonul 3.

Hunedoara e lideră la jumătatea întrecerii, devansând cu 6 puncte următoarele clasate, Inter Petrila şi Retezatul Haţeg.
Cu un lot care are o medie de vârstă de doar 21 de ani, formaţia susţinută de autorităţile locale a avut un tur de excepţie în care a câştigat 13 partide din 14 disputate. Conform antrenorului Mircea Alic jr. (foto), principalele atuuri ale echipei sunt pe de o parte omogenitatea lotului (în tot acest răstimp plecând un singur jucător, care e revenit în această iarnă), precum şi patriotismul local, toţi jucătorii provenind din arealul judeţului Hunedoara.
Dacă vor câştiga grupa, hunedorenii vor întâlni la baraj pe una dintre câştigătoarele Ligii a IV-a din judeţele Timiş, Caraş Severin, Mehedinţi sau Gorj. Barajul va fi disputat în dublă manşă.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Cetate Deva şi-a stabilit programul precompetiţional

La CNS Cetate Deva, lucrurile sunt departe de a fi lămurite.

Prejudiciu de 500.000 de lei la SPIGM Deva

Primăria Devei a dat publicităţii concluziile controlului activităţii pe anul 2017 a Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPIGM).

Bulina albă 12.01.2018

Gligor Haşa, dascăl, scriitor şi publicist din Deva

Închide