Lotul de futsal al României, în cantonament la Deva

14 ianuarie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Horia Popa

Peste aproximativ trei săptămâni, Slovenia va găzdui a XI-a ediţie a Campionatului European de futsal.

Dacă în urmă cu doi ani România a fost absentă, de această dată tricolorii vor participa la turneul de elită. Pentru o prezenţă cât mai onorabilă, România va intra în cantonament la Deva, selecţionerul Robert Lupu cunoscând bine condiţiile pe care le poate oferi oraşul de la poalele Cetăţii.
Din lotul de 14 sportivi care vor face deplasarea la Ljublijana, opt sunt jucători ai campioanei Autobergamo Deva. Aceştia sunt: portarul Petrişor Toniţă şi jucătorii de câmp Florin Matei, Cristian Matei, Adrian Pânzaru, Paulo Ferreira, Dumitru Stoica, Alpar Csoma şi Florin Ignat.
În faza grupelor, România va întâlni reprezentativele Portugaliei şi Ucrainei, primele două din fiecare grupă calificându-se în faza următoare.
Robert Lupu a declarat: ”Mergem să jucăm pentru România. Ştim că vom întâlni locurile 3 şi 5 din Europa. Dar nu va juca statistica. Vom da totul pentru a depăşi faza grupelor”.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Gelu Dragancea spune:

    Ce fel de conditii?::))

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
CS Hunedoara speră la promovarea în Liga a III-a

Înfiinţată în vara anului 2016, gruparea din municipiul de pe Cerna are gânduri mari pentru acest sezon, vizând câştigarea Ligii...

Cetate Deva şi-a stabilit programul precompetiţional

La CNS Cetate Deva, lucrurile sunt departe de a fi lămurite.

Prejudiciu de 500.000 de lei la SPIGM Deva

Primăria Devei a dat publicităţii concluziile controlului activităţii pe anul 2017 a Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPIGM).

Închide