Cetate Deva şi-a stabilit programul precompetiţional

14 ianuarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Horia Popa

La CNS Cetate Deva, lucrurile sunt departe de a fi lămurite.

Lotul este descompletat, iar noutăţile încă se lasă aşteptate
A plecat în această iarnă aproape o echipă si anume Bauman, Ionică, Coteţ, Firan, Staicu, A.Dan, Raţ, Mintaş şi Tecsi. La capitolul sosiri, e certă doar revenirea lui Huzum, după expirarea împrumutului la Şoimul Băiţa.
Până la reluarea pregătirilor se speră înregimentarea a trei juniori de la Târgu Mureş şi unul de la Academia Hagi, doi jucători de la CSM Lugoj, unul de la Snagov, un atacant de la Satu Mare, plus un portar care a mai evoluat la Deva, fără a se şti de cine este vorba.
Gruparea deveană va relua pregătirile astăzi, 15 ianuarie, în saptămâna viitoare urmând a fi efectuată vizita medicală, precum şi pregătirea pentru reacomodarea la efort. Urmează o săptămână de cantonament la Geoagiu, iar din 10 februarie vor începe jocurile de pregătire.
Alb-albaştrii şi-au stabilit şi adversarii pe care îi vor întâlni in partidele amicale. Aceştia le vor fi CSM Şcolar Reşiţa (în dublă manşă), Unirea Alba Iulia, ACS Ghiroda, Gloria Lunca Teuz Cermei şi Metalurgistul Cugir.
Primul meci oficial al Devei în 2018 va avea loc în deplasare, pe data de 3 martie, adversară fiind gruparea arădeană Naţional Sebiş.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Prejudiciu de 500.000 de lei la SPIGM Deva

Primăria Devei a dat publicităţii concluziile controlului activităţii pe anul 2017 a Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPIGM).

Bulina albă 12.01.2018

Gligor Haşa, dascăl, scriitor şi publicist din Deva

Bulina neagră 12.01.2018

Gabriel Gal, cetăţean din Hunedoara

Închide