CS Hunedoara domină şi campionatul judeţean de juniori A1

Echipa de juniori A1 a clubului CS Hunedoara a terminat turul acestei ediţii de campionat pe prima poziţie, având maximum de puncte. Trupa antrenată de Raul Spătaru a câştigat toate cele 14 meciuri jucate, având un golaveraj impresionant.

Aproape 100 de goluri marcate
Disputat în paralel cu Liga a IV-a Hunedoara, campionatul judeţean de juniori A1 îşi dispută partidele în deschiderea meciurilor de seniori. În prima parte a sezonului, la fel ca şi la seniori, întrecerea juniorilor A1 a fost dominată de CS Hunedoara. Trupa pregătită de Raul Spătaru nu a avut rival în campionat, câştigând toate cele 14 meciuri jucate, a marcat 97 de goluri şi a primit doar trei. Cea mai categorică victorie a alb-albaştrilor a fost obţinută în etapa a XIV-a, 14-0 în deplasare, cu Universitatea Petroşani.

Au făcut KO campioana en-titre
Hunedorenii şi-au învins principalele contracandidate, câştigând cu 1-0 în deplasare la Inter Petrila, ocupanta locului secund şi cu 5-2 pe teren propriu în faţa celor de la Hercules Lupeni, ocupanta locului 3. Pe Jiul Petroşani, ocupanta locului 4 şi campioana en-titre a judeţului la această categorie de vârstă, CS Hunedoara a învins-o cu 8-0 în deplasare.
Unele trupe juvenile, în contrast cu grupările de seniori
Atât Jiul Petroşani, clasată pe locul 4 la finalul turului, cât şi CNS Cetate II Deva, ocupantă a locului 5, au avut evoluţii în contrast cu grupările de seniori, care se clasează pe locul 12, respectiv 14 la finalul primei părţi a sezonului. În sens invers, echipa de juniori a Şoimului Băiţa se află pe poziţia 14, faţă de echipa de seniori, care ocupă locul 4. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Autobergamo joacă ultimul meci al anului în faţa suporterilor

Campioana României la futsal îşi va lua la revedere de la propriii suporteri pe anul 2017 cu o partidă în...

Ştefan Gros, ciobanul legendă vie

Moş Ştefan, aşa cum îi zic apropiaţii, a împlinit în acest an un secol de viaţă. E vioi şi sprinten,...

Bulina albă 7.12.2017

Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului

Închide