Autobergamo joacă ultimul meci al anului în faţa suporterilor

Campioana României la futsal îşi va lua la revedere de la propriii suporteri pe anul 2017 cu o partidă în care e favorită clară. Trupa alb-vişinie va întâlni pe Muncitorul Reşiţa, în penultimul meci din acest an, iar victoria nu le poate scăpa devenilor.

Singura necunoscută e diferenţa de scor în favoarea devenilor
După periplul de la naţionala României, unde şapte jucători de la Autobergamo au evoluat în cele două partide test contra Olandei, cea mai de succes echipă de club a judeţului revine în competiţia internă. Trupa antrenată de Florin Ignat va juca ultima partidă de pe teren propriu din 2017 şi penultima a anului, urmând să întâlnească pe Muncitorul Reşiţa. Dacă e să ne uităm doar la ultima înfruntare directă, cea din turul campionatului, în care Autobergamo s-a impus cu 11-1, e clar că în partida de mâine se va pune doar problema diferenţei de scor. Muncitorul Reşiţa ocupă locul 8 în clasament, având doar 6 puncte în cele 12 meciuri jucate. Partida Autobergamo Deva – Municitorul Reşiţa se va juca mâine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Deva.

Odorheiu Secuiesc e noul lider
Între timp, din cauza amânării partidei din etapa a XIII-a, cu Dunărea Călăraşi, care se va juca joi, 14 decembrie, Autobergamo a pierdut prima poziţie în Liga I, în dauna celor de la Futsal Klub Odorheiu Secuiesc. Harghitenii au în acest moment două puncte mai mult decât Autobergamo, dar şi un meci mai mult jucat. Lucrurile se vor regla după disputarea restanţei Dunărea Călăraşi – Autobergamo şi după luarea unei decizii în cazul partidei Informatica Timişoara – United Galaţi. Campionatul Ligii I de futsal se va întrerupe apoi până în jurul datei de 25 de februarie, după revenirea echipei naţionale de la Campionatul European. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ştefan Gros, ciobanul legendă vie

Moş Ştefan, aşa cum îi zic apropiaţii, a împlinit în acest an un secol de viaţă. E vioi şi sprinten,...

Bulina albă 7.12.2017

Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului

Gura lumii 7.12.2017

Vorbesc oamenii prin târg că într-o mare primărie de pe la noi s-au făcut angajări pe bandă rulantă de câteva

Închide