CS Hunedoara… a studiat bine la Academia de fotbal din Cluj Napoca

CS Hunedoara, repartizată din nou în seria a IX-a, a fost prima dintre cele patru reprezentante ale județului în Liga 3 care a luat startul în actuala ediție de campionat. Noua echipă hunedoreană, condusă de Florin Maxim, a învins în deplasare Aca­demia de Fotbal Viitorul cu un scor care scutește de multe comentarii, 6 – 1.

Pe două fronturi
Hunedorenii au ratat un penalty prin Herghelegiu în minutul 3, dar s-a impus ușor fața unei echipe foarte tinere, ambițioase debutantă însă la acest nivel. Antrenorul Florin Maxim a aliniat un prim 11 care pare în bună măsură deja conturat de la începutul sezonului, dar le-a dat destule minute și tinerilor pe final de joc.
„Am întâlnit practic o echipă de copii, și pentru ei a fost primul meci în Liga 3. Am încercat să îi capacitez pe băieți, pentru că am antrenat și eu echipe de copii și știu cum e, pot pune probleme. Echipa are calitate, se vede la fiecare meci. Muncim, ne pregătim în continuare, ne aflăm încă în perioada de închegare a lotului. Rezultatele se vor vedea în săptămânile care vin. Referitor la acest joc, sunt foarte mulțumit de toată lumea. Și de cei care au intrat pe parcurs și-au adus contri­bu­ția, Simon a și marcat două goluri. Asta e important, să își aducă contribuția atunci când intră, 10 – 15 minute, cât joacă. Oricum, mergem mai departe de două fronturi (Cupa României și campionat), acum că ne-am completat lotul cât de cât numeric. Urmează pentru noi meciul cu Turda, tot în deplasare, jucăm pe iarbă de data aceasta. Întâlnim o echipă care joacă de mult timp împreună în aceeași formulă, va fi mult mai greu. Vom încerca în zilele următoare să aflăm mai multe date despre adversar”, a declarat Florin Maxim la finalul partidei de la Cluj.
Au marcat: Râză (min. 30), respectiv Arnăutu (min. 8, 19, 31), Buș (min. 24), Simon (min. 86, 88)
CS Hunedoara: Lefter – Vlad (46 Iacob), Garutti, Rodrigues, Trășcan – Motta, Bradu (75 Giura), R. Cristian (46 Mogoș), Buș (67 Dumitru) – Arnăutu (75 Simon), Herghelegiu. Antrenor, Florin Maxim.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.