Devenii au câștigat în deplasare

Echipa deveană a jucat în deplasare la Lupac într-un meci dificil, cu o formație care s-a întărit în această vară cu mulți jucători aduși de la Reșița, iar devenii i-au avut pe Kayondo și Patrick Peter accidentați și pe Roncea plecat la muncă în Germania cu nici o săptămână înainte de începerea campionatului.

Penalty, la final
Recuperat, Kayondo a făcut pereche în atac cu Sulea. Iar antrenorul Ștefan Nanu a făcut modificările necesare în structura formației pentru această întâlnire:în banda dreaptă deveană a fost mutat Bloj, care a mai evoluat pe acest post, iar pe stânga a fost titularizat Vasilescu.
CSM Deva a deschis scorul aproape de mijlocul primei reprize prin lovitura de cap a lui Iordache și l-au majorat la puțin timp de la reluare prin Țoiu. Căpitanul Doboș a sta­bilit rezultatul final, 3 – 0 pentru Deva, transformând un penalty pe finalul partidei.
„Felicit întreaga echipă pentru atitudine și pentru joc. Important este că acești copii au arătat caracter, sunt mulțumit de ei. La fel au făcut și în meciurile de pregătire din această vară, în fața unor echipe bune, Oradea, Hunedoara, Reșița. Obiectivul meu personal pentru acest sezon, am mai spus-o, este accederea în play-off, în primele patru locuri. În timp, în următorii doi ani, cu această echipă s-ar putea ataca promovarea. Deocamdată, în etapa următoare, avem meci cu Jiul, încă nu știm unde vom juca, la Orăștie sau la Brad. Varianta Simeria a căzut, nu mai e de actualitate”, a spus Ștefan Nanu la cald, imediat după victoria de la Lupac.
CSM Deva: Bădescu – Kelemen, Plută, Iordache (86 Dobre), Doboș – Bloj, Țoiu, Stelea, Vasilescu – Kayondo (86 Izele), Sulea. Antrenor, Ștefan Nanu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.