CS Hunedoara a pierdut amicalul cu Industria Galda de Jos

12 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

       Desfăşurată la Galţiu, partida de verificare dintre Industria Galda de Jos şiCS Hunedoara, fosta colegă de serie, a fost câştigată de către gazdele din judeţul Alba, cu scorul de 2-1 (2-0) (foto ALBA SPORT).
În urmă cu o săptămână, lângă furnale au câştigat tot cei din Galda de Jos cu 2-0. S. Mureşan (7) a marcat primul gol (n.a. a fost mai apoi eliminat în minutul 36, după o altercaţie cu un adversar) după o lansare a lui Adrian Hăprian, iar în minutul 32 Trăşcan a deviat în poartă o centrare venită de pe flancul stâng.
Hunedorenii au marcat şi ei în minutul 73, prin Bloj. Pentru găldeni urmează duelului de miercuri, 14 august, de la ora 17.30, de pe “Cetate”, cu FC Unirea Alba Iulia, contând pentru faza secundă a Cupei României, iar pentru echipa din Hunedoara partida, de asemenea din Cupă de la Lupac, cu formaţia Voinţa din localitate, pe care a mai învins-o în urmă cu un sezon.
CS Hunedoara a evoluat la Galţiu în următoarea formulă: Dumitrescu – Cr. Creciunesc, R. Cristian, Ionică, Trăşcan, Burlacu, D. Creciunesc, Marinca, Kocsis, Bobină, Bloj (Ciucurescu, Jurca, Vasinc, Petrescu). Antrenor Raul Spătaru.(Nicolae Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Decizii ale Asociaţiei Judeţene de Fotbal

La ultima şedinţă a Comitetului Executiv al AJF Hunedoara s-a anunţat că Cristian Cornel Coroiescu şi-a încetat calităţii de preşedinte...

Cetate Deva a câştigat amicalul cu Unirea Alba Iulia

Noua echipă a LPS Deva a câştigat cu 3-0 (2-0) partida de verificare disputată la Oarda de Jos cu Unirea...

A reclamat la poliţie că a bătut-o bărbatul

Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată de o femeie, în vârstă de 44 de ani, că în timp ce se...

Închide