CS Hunedoara a fost învinsă în primul amical de pregătire

Nicolae Gavrea

Cealaltă echipă din zona noastră, CS Hunedoara, se pregăteşte pentru noul sezon, dar şi pentru partida din Cupa României, joc programat mâine, la Petreşti.

Sâmbătă, echipa hunedoreană a avut programat un joc amical, în deplasare la Metalurgistul Cugir, joc în care au evoluat toţi cei 25 de fotbalişti din lotul pregătit de antrenorul Mircea Alic, acesta dorind să îi urmărească la lucru pe toţi cei aflaţi în pregătire la echipa din oraşul de pe Cerna.
CS Hunedoara a pierdut cu 0 – 2, după o primă repriză încheiată la egalitate, dar gazdele s-au impus, datorită celor două goluri înscrise în repriza secundă, prin reuşitele lui Lemac din pasele lui Necşulescu şi Goronea.
„Prima repriză a fost una echilibrată, pe întreg parcursul ei. Am avut o ocazie mare la 0 – 0, prin Daniel Creciunesc, care a scăpat singur cu portarul şi a încercat să dea „scăriţă” în loc să şuteze simplu, pe lângă el. A avut şi Cugirul tot aşa, o ocazie la fel de mare în minutul 45. După pauză am efectuat foarte multe schimbări şi jocul s-a rupt în favoarea gazdelor. Metalurgistul are jucători foarte buni, de exemplu Lemac, care a intrat în repriza a doua, a avut două ocazii şi a dat două goluri.
Pot să spun că m-a mulţumit prima repriză, ritmul jocului mai ales, am făcut faţă, ţinând cont şi de unde suntem noi cu pregătirea. Sigur, mai avem multe de lucrat, ştim asta. Dintre noile achiziţii m-au mulţumit cum au jucat Petresc şi Doboş. Bălăuţă încă nu, se vede lipsa antrenamentelor, deocamdată nu e pus la punct cu pregătirea. A lipsit Alexandru Dan, care a acuzat o problemă la inghinali, a făcut doar alergări uşoare şi medicul i-a prescris o pauză de două zile, pentru că vrem să îl avem apt pentru cantonament. De luni intrăm în cantonament la Hunedoara şi nu vom face rabat de la pregătirea noastră, chiar dacă avem miercuri meciul de Cupă cu Petreşti. Avem 31 de jucători în pregătire, aşa că avem de unde alege”, a declarat Mircea Alic, antrenorul principal al CS Hunedoara.
Următoarea partidă pentru hunedoreni este una oficială, meciul de mâine, din turul întâi al Cupei României, care se va juca tot în deplasare. Adversara sa este Sportul Petreşti, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei din judeţul Alba.
CS Hunedoara: Cobliş (30 Jurcă) – Bălăuţă (30 Cr. Creciunesc), Ionică (46 Ciucurescu), Petresc (46 Ionicescu), Doboş (46 Trăşcan) – Iacob (30 Casoni, 60 Marinca), D. Creciunesc (46 Stan), Herci (46 Chirică), Bloj (46 Apachiţei) – Tecsi (46 Popa), Marcu (30 Lehel, 60 Cocis).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.