Antrenorul Dan Voicu: Hercules Lupeni e ca şi desfiinţată

Nicolae Gavrea

Municipiul Lupeni este pe cale să piardă cea mai reprezentativă echipă de fotbal din ultimii cinci ani. Hercules Lupeni este de cinci ani în centrul atenţiei judeţene prin rezultatele obţinute.

Două titluri de campion judeţean cu echipele Universitatea Petroşani şi Hercules Lupeni, dar şi trei locuri doi cu Hercules, sunt doar câteva dintre performanţele reuşite la judeţ de către antrenorul Dan Voicu (foto). Apreciat de unii, dar de temut pentru alţii pentru modul lui realist de a spune lucrurilor pe nume, Dan Voicu a făcut un anunţ şoc : “Am vorbit cu patronul echipei din Lupeni şi Nelu Haţegan mi-a spus că Hercules se va desfiinţa. El s-a arătat deranjat de faptul că trei jucători de la Hercules – Ciocârlan, Ciorâia şi Ionaşcu – s-au prezentat la antrenamentele echipei CSM Vulcan fără acordul clubului nostru. Patronul s-a supărat foarte tare şi a spus că nu are rost să mai continuăm. Nu a fost nici măcar consultat de către cei trei jucători, chiar dacă el avea restanţe financiare la ei “ a spus Dan Voicu.
Tehnicianul a declarat că dacă echipa se va desfiinţa, atunci el va renunţa la cariera de antrenor după 18 ani petrecuţi în slujba fotbalului din acest rol. “Dacă povestea cu Hercules Lupeni se va termina, atunci şi eu mă voi retrage. Parcă locul ocupat de noi în sezonul trecut, locul şase, a anunţat ce avea să se întâmple acum. A prevestit desfiinţarea. Le mulţumesc tuturor celor cu care am colaborat. Şi eu am fost surprins de plecarea celor trei jucători. Nu a fost fair-play din partea lor”, a spus Dan Voicu.
Sperăm că lucrurile vor reveni la normal şi Nelu Haţegan nu va lua o decizie pripită, deoarece retragerea formaţiei Hercules Lupeni va fi o mare pierdere pentru fotbalul judeţean.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.