Criză de efectiv la Mureşul

20 mai 2010 | 1 Comentariu | Publicat in: Stiri

Înaintea partidei decisive pentru evitarea retrogradării cu Arieşul Turda, programată sâmbătă, în deplasare, Gică Barbu, antrenorul Mureşului Deva, se confruntă cu mari probleme de lot. Pe lângă accidentaţii Zaiaţi, Furdean (ruptură musculară), Bajko Barna (interdicţie la efort după accidentarea la cap) şi Pistol (probleme la inghinali), tehnicianul echipei devene nu va putea conta nici pe Kelemen şi Dosan, eliminaţi în partida cu U. Cluj. Cele mai mari probleme sunt pe axul central al defensivei,  unde e apt doar Călin Goia, aşa că Gică Barbu va fi obligat să improvizeze. Situaţia e cu atât mai îngrijorătoare cu cât în partida de la Turda, Mureşul e obligată să câştige, un alt rezultat în afara victoriei fiind similar cu retrogradarea.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. PRO-MASEORUL spune:

    REACTIVATI-L PE RAFAILA,D-NU BARBU!!!,A FOST FOTBALIST BUN,IN TINERETE,SI SE MISCA BINE SI ACUM,LA SINTETIC.MERITA INCERCAREA.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Finala Cupei, la Călan

Campioana Ligii a IV-a, FC Hunedoara, şi lidera Ligii a V-a, seria Valea Streiuliui, Măgura Pui, finaliste ale Cupei României,...

Fura plasele femeilor, dar a căzut în „plasa” poliţiştilor

Un devean de 21 de ani a fost prins de oamenii legii, la scurt timp după ce-i furase plasa unei...

Suntem un stat voluntarist

Cred că asistăm zilele astea la renaşterea unei Românii derutate, aşa cum nu a fost nici măcar în anii de...

Închide