Criminalul din Lupeni îşi acceptă detenţia

03 lucian marcu criminal-lupeniMaximilian Gânju

Lucian Marcu (foto), bărbatul care şi-a ucis cu sălbăticie iubita, n-a contestat hotărârea magistraţilor de la Tribunalul Hunedoara, care au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Recidivistul acuzat de omor avea posibilitatea de a contesta hotărârea judecătorului cu privire la arestarea sa preventivă, însă n-a făcut-o.
Marcu va rămâne închis până la jumătatea lunii martie a.c., când judecătorul de la Tribunalul Hunedoara va decide dacă îi va prelungi mandatul de arestare. Oricum, bărbatul nu va ieşi de după gratii, pentru că mai are o condamnare de doi ani cu închisoare pentru furt, sentinţă dictată de judecătorii de la Petroşani la finele anului trecut. Această condamnare ar fi trebuit pusă în aplicare imediat după ce Lucian Marcu a pus piciorul în ţară, în ianuarie 2014, el fiind închis în Italia pentru infracţiuni cu violenţă. Dacă poliţiştii l-ar fi prins pentru a pune mandatul în aplicare, individul nu mai putea comite oribila crimă.
Reamintim că o tânără de 22 de ani din Lupeni, mamă a doi copii, a fost ucisă de recidivist, acesta fiind gelos pe femeie. I-a spus în mai multe rânduri că o omoară dacă nu se întoarce la el, iar de teamă, dar şi pentru cei doi copilaşi, femeia a acceptat să-i mai dea o şansă. Criminalul n-a fost însă mulţumit şi îi reproşa zilnic că l-a înşelat. Farcaş Nicoleta a fost măcelărită, anchetatorii numărând pe trupul tinerei cel puţin 14 lovituri de cuţit, iar la audieri, Marcu şi-a recunoscut fapta, pe care chiar şi-a premeditat-o. Criminalul a lăsat şi două bilete de adio, în care a spus că-i pare rău pentru ceea ce avea să facă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare