Dosarul doctoriţei de la Casa de Pensii, trimis în Camera Preliminară…

03 Mirela Benea doctoritaIeri, judecătorul Tribunalului Hunedoara a decis ca dosarul doctoriţei Mirela Claudia Benea (foto), acuzată de luare de mită, să fie trimis în Camera Preliminară. Adică, timp de maximum 60 de zile, se va analiza rechizitoriul, măsurile preventive dispuse în acest caz, dar şi competenţele şi excepţiile invocate.
Mirela Claudia Benea este medic specialist în evaluarea şi expertiza capacităţii de muncă, în cadrul Casei Judeţene de Pensii Hunedoara. Aceasta a ajuns în faţa instanţei, după ce a fost acuzată de oamenii legii că ar fi primit suma de 1.000 de lei de la un cetăţean. Medicul urma să îi elibereze hunedoreanului documentul necesar întocmirii dosarului pentru a obţine pensia de invaliditate.
În toamna anului trecut, doctoriţa a cerut judecătorilor ca dosarul să fie trimis Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru reanalizare. După ce primul răspuns a fost unul pozitiv pentru inculpată, adică magistraţii tribunalului au hotărât ca dosarul să ajungă din nou pe masa procurorilor, în urma recursului, Curtea de  Apel Alba Iulia a stabilit ca acesta să rămână în continuare la instanţa de fond şi să continue judecarea.
La termenul de ieri, aceasta nu a fost prezentă în sală. (L.Goangă)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare