Eveniment

Criminalul aşteaptã sentinţa

03 aurel enea criminal (2)

Sorina Popa

Aurel Enea, acuzat că a ucis şi tranşat o elevă din Petroşani, mai are de aşteptat doar o săptămână, până ce magistraţii de la Tribunalul Hunedoara, vor da sentinţa. Mai precis, pe 25 iunie, judecătorii hunedoreni se vor pronunţa în acest caz.

După gratii, de anul trecut
Ieri, autorul odioasei crime a fost adus din nou la Tribunalul Hunedoara, fiind audiat încă un martor în dosarul respectiv. Criminalul riscă până la 25 de ani de închisoare, fiind acuzat de omor deosebit de grav şi profanare de cadavre. Procesul lui Aurel Enea a început în decembrie 2007, pe tot parcursul judecării cauzei, inculpatul susţinând că este nevinovat. În iarna anului 2007, pe malul râului Mureş, un localnic din judeţul Alba a făcut o descoperire macabră. În câteva pungi de plastic aduse de apă era cadavrul unei tinere în vârstă de 17 ani, din Petroşani, decapitat şi tranşat. În locuinţa lui Enea a fost găsit un plan al crimei perfecte. Criminalul se află după gratii încă de anul trecut.

2 comentarii la „Criminalul aşteaptã sentinţa

  • Not only will you make your body much healthier but you will also enjoy the long-lasting „side-effect” of naturally clear skin. cialis getting rave reviews tamiflu these include degeneration zoloft primary care physician valium check their latest promos tramadol withdrawal from xanax xanax available through peregrine adventures doxycycline actually they share similar meridia breast cancer specialist

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura