EvenimentFlash

Crimă la stână

Oana Mihnea03 Medicina Legala

Autorităţile au fost sesizate seara trecută despre o posibilă crimă înfăptuită în satul Stretea, din comuna Dobra. Trupul unui cioban a fost descoperit fără suflare şi cu urme vizibile de violenţă.

Din primele informaţii, este foarte probabil ca bărbatul să fi fost implicat într-o încăierare sângeroasă, iar în urma loviturilor puternice primite în zona capului, şi-a pierdut viaţa. Faptele groaznice s-au petrecut lângă stâna bărbatului, acolo unde a fost descoperit cadavrul acestuia chiar de către soţia lui, care a mers să îl caute. Oamenii legii au început o anchetă în acest caz. Deşi cei care anchetează moartea omului au fost rezervaţi în a oferi informaţii, totuşi procurorul Ionela Sanda Draia, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, ne-a precizat că loviturile constatate de anchetatori în zona capului ciobanului mort duc la concluzia că este vorba despre o infracţiune de omor. „Un bărbat de 64 de ani din localitatea Stretea, proprietarul unei stâne, a fost găsit decedat în apropierea acesteia. În cauză se efectuează cercetări sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, pentru a se stabili cu exactitate cauzele în urma cărora a survenit decesul persoanei“, ne-a declarat agentul principal Laura Bradu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Trupul neînsufleţit al ciobanului a fost preluat de medicii legişti şi va fi supus autopsiei pentru a fi stabilite cauzele morţii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura