Comunitate

Crăciun cu masă festivă și mici daruri pentru asistații social de la UAMS Baia de Criș

Magdalena Șerban

De sărbători, cei găzduiţi de Unitatea de Asistență Medico Socială Baia de Criş se vor bucura de bucate alese şi mici atenţii oferite de conducerea instituţiei. Cadrul festiv însă va fi unul restrâns, atât pentru a preveni pericolul vreunei posibile infec­tări cu SARS-COV, cât și pentru a se res­pecta restricțiile dictate de starea de alertă.

Se pune suflet
„Persoane pe care le avem în grijă la ora actuală vor putea simţi căldura sărbătorilor de iarnă aproape ca pe cea din sânul unei familii adevărate. Ne dorim ca dincolo de bunătăți și surprize, să ne considere oameni dragi lor. Le vom oferi pacheţele cu dulciuri specifice Crăciunului şi le vom pregăti şi o masă tradiţională, aşa cum e firesc pentru
toată lumea: Ca în fiecare an, nu vor lipsi cozonacul, mezelurile și vestitele sarmale. Ne rezumăm însă la servitul mesei în salon pentru a evita aglomerarea. Marele Praznic ar trebui să fie o binecuvântare pentru toți. Unii dintre ei sunt mai puţini norocoşi şi din nefericire taman la bătrâneţe, atunci când se dovedesc o povară pentru cei de care s-au ocupat o viaţă întreagă. Rolul nostru este de a le oferi nu doar strictul necesar, ci şi respect şi afecţiune. Dumnezeu să-I ocro­tească cu puterea Sa Divină“, a spus Diana Bulz (foto), managerul Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura