Costel Avram: Turismul va fi un capitol deosebit de important în mandatul meu

Maximilian Gânju

Administratorul public al judeţului vrea ca în mandatul său să se ajungă la o creştere a numărului de turişti care vin în staţiunile hunedorene sau la obiectivele turistice, dar şi să se înregistreze o creştere a numărului de zile petrecute de vizitatori în judeţul nostru.

În acest fel şi sumele cheltuite de turişti vor fi mai mari, adică va rezulta un profit care ar ajuta la noi investiţii. Din acest motiv, Costel Avram, administratorul public al judeţului, spune că acestui domeniu de activitate îi trebuie acordată o atenţie importantă. ”Va trebui să avem o conlucrare cu investitorii din turismul hunedorean, cu autorităţile locale, cu toţi factorii implicaţi în acest domeniu. Judeţul Hunedoara este cu adevărat unul atractiv prin numărul mare de obiective turistice, dar trebuie să găsim soluţia prin care să-i convingem pe cei care ne vizitează că trebuie să rămână la noi. Avem ce să le oferim, dar cred că încă nu ştim foarte bine cum să-i captivăm. Nu doar o zi să stea, să viziteze şi să plece pentru a se caza în alte zone, cum se întâmplă acum. Sunt unele lucruri care pot fi făcute imediat şi altele care au nevoie de timp, dar şi lucrurile mărunte vor aduce rezultate. Ştiu din propria experienţă, pentru că am realizat câteva popasuri turistice care sunt deosebit de apreciate de turişti, când eram director la Apa Serv Valea Jiului. Sunt multe de făcut şi eu vreau să se vadă ceva în urma mea în acest domeniu. Vreau să discut şi cu investitorii din turismul hunedorean, să vedem cum putem noi, cei de la Consiliul Judeţean Hunedoara, să venim în întâmpinarea lor, să facem echipă, pentru că avem acelaşi interes. Dacă vom reuşi, eu consider că mulţi hunedoreni vor avea de câştigat”, ne-a declarat administratorul public al judeţului Hunedoara.
Costel Avram şi-a preluat, ieri, postul de administrator public al judeţului Hunedoara, iar în urma şedinţei de lucru şi-a prezentat în linii mari şi proiectele pe care le are în plan. ”Ştiu că mi-am asumat o misiune profesională dificilă, însă am convingerea că având de partea mea sprijinul unei echipe de profesionişti în administraţia publică, susţinerea aleşilor judeţeni şi a conducerii Consiliului judeţean Hunedoara, vom reuşi să facem ceea ce trebuie şi să ridicăm ştacheta activităţii acestei instituţii la nivelul la care se aşteaptă cetăţenii din judeţul nostru”, a spus Avram la şedinţa cu colegii săi din administraţia judeţeană.

4 comentarii la „Costel Avram: Turismul va fi un capitol deosebit de important în mandatul meu

  • 20 august 2018 la 22:30
    Legătură permanentă

    Sa vedem asfaltat drumul judetean din Parang si drumul judetean Valea de Pesti .

  • 21 august 2018 la 13:09
    Legătură permanentă

    Ref. VALEA JIULUI.–- Daca e vorba de fostul Motel Valea de Pesti (fost al BTT) DA, SIGUR ! Dar sa contribuie si actualul proprietar al Motelului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.