Costel Avram reacţionează la insinuările liberalilor

02 Costel avramMaximilian Gânju

Fostul lider al PNL Petrila, Costel Avram (foto), a reacţionat după ce a fost băgat într-o discuţie politică de preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian David, în încercarea acestuia de a justifica eşecul liberalilor la Petrila.
Costel Avram a demisionat din PNL înaintea alegerilor şi a preferat să se ţină deoparte de campania electorală. „Am plecat din PNL Petrila şi nu m-am înscris în nici un partid înainte de alegeri. Am preferat să stau deoparte în campanie şi să-mi văd de treabă la Apa Serv. De ce am fost băgat în discuţie de liberali, deoarece eu n-am vrut niciodată să candidez la vreo primărie şi cu atât mai puţin la Petrila, asta n-am prea înţeles. Am stat deoparte de politică în această lună de campanie, aşa cum am declarat că voi face imediat după ce am demisionat din PNL“, a declarat Avram.
Adrian David a încercat să justifice înfrângerea de la Petrila, pe care liberalii o văd ca pe o victorie. „Cine ar fi putut fi candidat? Să zicem că ar fi putut fi Costel Avram, candidatul nostru la Petrila, cât credeţi că am fi luat? Faptul că domnul Păducel a candidat din partea PNL înseamnă un plus de 1.000-1.200 de voturi la votul politic faţă de ce aveam înainte. Deci strategic vorbind, cooptarea lui Ilie Păducel în echipă din punctul meu de vedere nu este o pierdere, ci un câştig“, a declarat Adrian David, pentru o publicaţie din Valea Jiului.

One thought on “Costel Avram reacţionează la insinuările liberalilor

  • 8 iunie 2016 la 8:52
    Permalink

    Pai da demisionam cind vedem ca barca se scufunda, vrem sa ne pastram postul caldut de la APASERV,NUMAI SA VEDEM CIT NE VA AGREA PSD ul

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare