Costel Avram: În numele funcţionarilor care nu şi-au făcut datoria, îmi cer scuze!

16 ianuarie 2019 | 5 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

La începutul sezonului rece, administratorii de drumuri trebuie să se îngrijească şi să se monteze indicatoarele rutiere de sezon, cu fulgul de nea, pentru siguranţa şoferilor şi nu numai.
Însă, până la această oră, responsabilii de la Consiliul Judeţean Hunedoara, care administrează drumurile judeţene, nu au dat comanda firmelor care au contract de deszăpezire, pentru montarea respectivelor indicatoare. Doar în zonele Hunedoara şi Haţeg ele au fost montate, dar pe răspunderea societăţii care asigură serviciul de deszăpezire. În rest, pe celelalte drumuri judeţene nu vezi nici un asemenea indicator.
Contactat, Costel Avram (foto), administratorul judeţului, a declarat că „este o greşeală a unor funcţionari din Consiliul Judeţean Hunedoara. Aceştia nu au făcut ceea ce trebuia. Adică să dea o comandă firmelor respective pentru montarea indicatoarelor cu fulgi de nea. Îmi cer scuze tuturor cetăţenilor din judeţ pentru această situaţie. Dar, vine vremea să mă satur să tot îmi cer eu scuze, că nu-şi fac unii treaba“, a declarat Costel Avram, administratorul public al judeţului.
Potrivit legii, administratorii de drumuri sunt obligaţi să se asigure că asemenea indicatoare, pentru siguranţa şoferilor şi a pasagerilor, să existe pe şosele.

Loading...

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Valea Jiului spune:

  Succes ! Sa nu uitati ca anul acesta sa se asfalteze drumul judetean din Parang si drumul judetean Valea de Pesti ! Valea Jiului a votat 28 de ani cu PSD la presedentiale , parlamentare , europarlamentare , locale , … si acesti cetateni platesc taxe si impozite in fiecare an . Vrem dezvoltare turismului in Valea Jiului asa cum au promis alesi nostri PSD-isti pentru a scoate din saracie Valea Jiului !

 2. Eu spune:

  Moldovene lasa spectacolul de can-can si nu te mai fa ca-ti pasa.
  Habar n-ai avut de acele indicatoare si acum te dai mare destept.
  A dat cineva din conducerea CJ dispozitie sa se faca?
  Sau voiai sa comande angajatii de capul lor?
  Esti praf!

 3. batrnul cronicar spune:

  Hahahahahaha…..

 4. Cetățean din județul Hd spune:

  Lingaii lui MOLOT !!!!!! Ce dracu a făcut in 12 ANI în afară de a cumpăra 1/2 jumătate din județ????????????

 5. Eu spune:

  Nu vad ce legatura are Molot cu articolul sau comentariile de mai sus.
  Pare ca tu esti lingaul lui Avram.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jefuită pe stradă de doi adolescenţi

Un nou incident grav comis de minori a avut loc în municipiul Lupeni, unde o femeie de 58 de ani...

A ajuns cu TIR-ul pe calea ferată

Traficul feroviar în judeţul Hunedoara între staţiile Dobra şi Holdea a fost blocat ore în şir, ieri, pe magistrala 212,...

Romania Master Atletic la Bucureşti

Sala de atletism din cadrul complexului Lia Manoliu din Bucureşti va găzdui la finalul acestei săptămâni o nouă ediţie a...

Închide