; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Costel Avram: DNA verifică documente ale activităţii Consiliului Judeţean din 2013 şi 2015 când liberalii erau la conducere!

8 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

 

    Recent, în urma unor comenzi de la unii şi alţii, au apărut tot felul de informaţii, cum că DNA a descins, din nou, la sediul Consiliului Judeţean. Ştirile mergeau mai departe, dând de înţeles că actuala conducere are probleme cu procurorii anticorupţie din cauza activităţii ilegale.

Însă, ce să vezi, totul este o mare găselniţă a unora care se pare că vor fi demascaţi în scurt timp.
Însă, până atunci, Costel Avram (foto), administratorul public al judeţului, clarifică situaţia: “Conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara este o conducere politică! PSD conduce judeţul Hunedoara. Conducerea politică a Consiliului Judeţean nu are probleme cu DNA! Cei de la DNA au cerut acte referitoare la închiderea gropilor de gunoi de la Deva şi Orăştie, din 2015, când era PNL la conducerea Consiliului Judeţean şi documente privind înfiinţarea Serviciului Monumente, din 2013, când tot PNL era la putere în judeţ”, a declarat Costel Avram, ieri, în conferinţă de presă.
Referindu-se la investiţiile finanţate de Consiliul Judeţean, administratorul public al judeţului a afirmat că ele sunt numeroase. “Săptămâna viitoare terminăm proiectarea pentru investiţia Casei de Cultură din municipiul Hunedoara, iar în acest an vor începe lucrările aici. În ceea ce priveşte Drumul din Parâng, anul acesta vom circula pe asfalt acolo. La Spitalul Judeţean investim foarte mult. Asta în condiţiile în care Primăria Deva contribuie cu o sumă mică, deşi 80 la sută dintre pacienţi sunt din reşedinţa de judeţ. Săptămâna viitoare redeschidem drumul din Retezat, Poiana Pelegii. A fost o greşeală a noastră, a celor de la judeţ, am crezut că drumul se va reabilita singur. Nu s-a întâmplat aşa. PSD este de trei ani la conducerea judeţului. Nu se poate să facem noi în trei ani ce nu au făcut alţii în 12 ani”, a declarat Costel Avram, administratorul public al judeţului Hunedoara.(Sorina Popa)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Scandalul legat de reabilitarea drumului dintre Hunedoara şi Călan, tot mai mare

Ieri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Bobora, a făcut o sinteză a proiectelor de investiţii ale...

Numărul operatorilor STS de la 112 – informaţie clasificată!

În urmă cu câteva zile, am solicitat celor de la STS să ne spună câţi angajaţi au în judeţul Hunedoara....

Laurenţiu Nistor candidează pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD

Liderul social-democraţilor din judeţ, deputatul Laurenţiu Nistor (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă că de astăzi, vor fi...

Închide