ActualitateFlash

Costel Avram, administratorul public al județului: Polițiștii de la Rutieră fac un abuz, la Bălata

Sorina Popa

Se știe, și conducerea Consiliului Județean Hunedoara și-a cerut scuze public pentru disconfortul produs, situația circulației rutiere de la Bălata, de pe DJ 761, este una dificilă. Totul, pentru că se derulează lucrările de reabilitare a drumului județean, Culoarul Trafic Mureș Nord, iar disconfortul este real pentru șoferi.

Reclamații
Însă, a mai apărut, ca și cum nu era de ajuns, o problemă aici!
„Foarte multe reclamații au sosit la noi, mai precis la președintele Laurențiu Nistor, cum că cei de la Poliția Rutieră au ridicat mai multe permise de conducere pentru că șoferii ar fi circulat pe contrasens. Este anormal ceea ce fac aici polițiștii. Ei stau la pândă să vadă dacă greșesc șoferii. Dar, acolo, la Bălata se lucrează la reabilitarea drumului județean, este un proiect important și e normal ca, atâta timp cât sunt lucrări, să se circule cum se poate. Și polițiștii, dacă sunt cu mașina personală, tot așa ar face. Ei au abuzat de funcțiile lor și nu e normal. De aceea, cred că inspectorul șef al IPJ Hunedoara trebuie să intervină și oamenii lui să nu mai amendeze șoferii care circulă pe acolo. Nu e normal ceea ce fac ei. Suntem oameni, să înțe­legem că este o lucrare importantă, nu se poate zbura pur și simplu. Consider că este un abuz al polițiștilor în acest caz”, a declarat Costel Avram (foto), administratorul public al județului.
Potrivit proiectului Culoarul Trafic Mureș Nord, vor fi modernizaţi şi reabilitaţi 66 de kilometri de drumuri judeţene. Vor fi realizaţi 15 kilometri de parapeţi metalici pentru protecţie şi 884 metri liniari de parapeţi pietonali, vor fi montate cel puţin 2.728 indicatoare rutiere ca elemente supli­men­tare de siguranţă a circulaţiei. Indicatoarele rutiere amplasate la trecerile de pietoni vor fi prevăzute cu semnalistică luminoasă verticală cu alimentare fotovoltaică. La final, oraşul Geoagiu şi comunele Brănişca, Hărău, Ilia, Rapoltu Mare şi Şoimuş vor fi legate prin drumuri moderne de reţeaua de drumuri naţionale şi europene din zonă şi de Autostrada A1.

One thought on “Costel Avram, administratorul public al județului: Polițiștii de la Rutieră fac un abuz, la Bălata

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura