Actualitate

Când salvatorii ajută și în timpul lor liber

Două case din Petroşani, un garaj şi un autoturism au fost afectate, duminică, de un incendiu care a fost stins de echipe ale pompierilor militari din municipiu sprijinite de formaţia voluntară din Petrila.

Au intervenit imediat
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, amploarea incen­diului a fost limitată de intervenţia a doi pom­pieri militari aflaţi în timpul liber, care au ac­ţio­nat imediat pentru stingerea focului. „Prima intervenţie a fost asigurată de către plt. adj. Chiriac Dragoş Raul şi plt. adj. şef Zoran Claudiu Liviu, doi salvatori din cadrul Detaşamentului Petroşani care, aflându-se în apropiere, au dat dovadă de curaj şi pro­fesionalim, reuşind să limiteze extinderea incendiului şi să transmită, eficient şi corect, datele reale din teren echipajelor care se îndreptau spre locul evenimentului”, a pre­cizat sursa citată.
Pompierii militari au intervenit la faţa locului cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi o auto­specială de primă intervenţie şi comandă, ei fiind sprijiniţi de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Petrila.Din clădirile cu­prinse de flăcări au fost evacuate de urgenţă cinci butelii de aragaz.În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, a mai arătat ISU Hunedoara. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura