ActualitateComunitate

Ultimele 10 zile pentru plata impozitelor cu reducere

Hunedorenii care doresc să beneficieze de bonificația de 10 la sută la plata integrală a taxelor și impozitelor locale o pot face până la data de 31 martie 2022.
Plata se poate face online sau la ghișeele de la sediul Primăriei, casieria de la Piața Obor și ghi­șeul de la Serviciul Public Comunitar Local de Evi­dență a Persoanelor, de pe strada I.L. Caragiale, nr. 13 (în sediul Poliției Municipiului Hunedoara), infor­mează cei de la Primăria municipiului Hunedoara.
„De asemenea, puteți achita taxele și impozitele și la „roboții” instalați în sediul Primăriei muni­ci­piu­lui Hunedoara, respectiv la Piața Dunărea, precum și online, pe site-ul Primăriei sau pe Ghiseul.ro.
Impozitele, taxele, dar și amenzile pot fi achitate și online, sau fizic la următoarele puncte din muni­cipiul Hunedoara:numerar sau cu cardul, la ghi­șeele Primăriei (clădirea nouă, fostul sediu BRD de pe Bd. Libertății, nr. 17), numerar sau cu cardul, la ghișeul de la Piața Obor, numerar sau cu cardul, la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP) – adică la „Evidența Po­pulației”, cu cardul, la cele două terminale insta­late în sediul Primăriei Municipiului Hunedoara, respectiv în Piața Dunărea (aici este nevoie de Cartea de Identitate și un card bancar), online, pe www.ghiseul.ro (trebuie să vă creați un cont, dacă nu aveți unul), online, pe site-ul Primăriei: https://taxe.primariahunedoara.ro, online, pe site-ul Municipiul Hunedoara Ghișeu Online, la adresa:
https://serviciielectronice.primariahunedoara.ro/cmsSE.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura