FlashPolitica si administratie

Costel Avram a intrat în cursa pentru şefia PNL Petrila

05 costel avram (8)  Maximilian Gânju

Organizaţia liberalilor din Petrila se pregăteşte de alegeri şi deşi ar fi trebui să-şi aleagă preşedinte abia din toamnă, termenul a fost devansat pentru luna iunie. Unele voci susţin că s-a devansat termenul, pentru ca preşedintele ales să poată fi înscris în cursa pentru alegerile europarlamentare.

Anunţate pentru toamnă, alegerile pentru desemnarea noului preşedinte al organizaţiei PNL Petrila vor avea loc, în vară, mai precis pe data de 7 iunie. Actualul preşedinte interimar al PNL Petrila, Costel Avram (foto), şi-a anunţat intenţia de a rămâne la Petrila pentru a conduce organizaţia, deşi toată lumea îl credea viitorul şef al liberalilor din Petroşani. Astfel, Avram şi-a depus candidatura şi nu are emoţii. „Peste tot unde mi-am depus candidatura, am şi câştigat. Prin urmare, voi fi viitorul preşedinte al organizaţiei din Petrila a PNL”, a spus Costel Avram.
Unele voci susţin că alegerile au fost devansate, astfel încât Avram să-şi poată construi o organizaţie puternică la Petrila, dar şi pentru a-şi dobândi notorietate ca lider PNL. Scopul ar fi o candidatură la alegerile europarlamentare de anul viitor. Zvonurile au apărut imediat după ce coordonatorul PNL din Valea Jiului, la inaugurarea unui sediu de partid, a declarat că liberalii din localităţile Văii se pregătesc de europarlamentarele din 2014. „Nu este nimic adevărat, nu mă interesează o candidatură la alegerile europarlamentare. Eu rămân la Apa Serv (n.r. unde este director general) pentru a-mi continua munca începută”, a mai declarat Costel Avram.

One thought on “Costel Avram a intrat în cursa pentru şefia PNL Petrila

  • Ce mare castigator este moldoveanul asta mincinos!
    A uitat ca este un traseit politic care a umblat numai dupa functii. De la PRM la PSD, de la PSD la PRM si acum la PNL mare castigator.
    Dupa afacerile cu asfaltari facute de firma prietenului sau intim, la care i-a dat contracte grase cat a fost vice la CJH, a cotizat mai departe si acum e pe val cica.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.