Cosmin Gîrleanu boxează pentru… CS Dinamo

25 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Am aflat cu surprindere că singurul boxeur ro­mân calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, hunedoreanul Cosmin Gîrleanu, fost le­gi­timat la CS Hunedoara, este de foarte puţin timp, reprezentantul CS Dinamo Bucureşti.
Motivele pentru care pugilistul Cosmin Gîr­leanu a semnat pentru gruparea bucureş­teană sunt probabil cele legate de partea financiară sau de promisiunile pentru po­si­bile încadrări în funcţii… militare.
Nu au fost niciun fel de zvonuri în acest sens şi totul a fost tacit, astfel încât, la finalul peri­oa­dei de contract pe care Cosmin a avut-o cu CS Hunedoara, el a semnat cu clubul bucu­reş­tean, grupare care desigur are mai mult de câş­tigat decât un sportiv talentat şi de perspectivă.
Cosmin Gîrleanu va reprezenta la Jocurile Olimpice Clubul Sportiv Dinamo, fiind o mare pierdere pentru sportul hunedorean, în con­diţiile în care şanse pentru alţi sportivi din judeţ care se pot califica la competiţia de la Tokyo,sunt aproape nule.
Dacă vorbim de transferuri, să mai notăm faptul că tânăra luptătoare Denisa Fodor, legi­timată la LPS Cetate Deva, elevă în ultimul an de liceu a decis să se transfere la CS Târ­go­vişte, club pe care îl va reprezenta în acest an competiţional, atât în întrecerile din Româ­nia, cât şi în cele internaţionale, ea fiind com­po­nenă a lotului national şi medaliată în anii trecuţi la întrecerile europene şi mondiale de juniori. Desigur că tot promisiunile financiare au stat la baza acestu transfer.
Cum noi, ca jurnalişti, nu avem posibili­tatea de a stopa plecarea unor sportivi valo­roşi din ju­deţ către alte cluburi din ţară, ră­mâne doar să atenţionăm în limita nor­ma­lului, că în această perioadă, în care clubu­rile mici nu au încă bugetul alocat pentru des­fă­şurarea ac­ti­vi­tăţii curente, pentru sus­ţinerea financiară a sportivilor sau pentru participarea la compe­tiţii interne (ca să nu mai vorbim de cele in­ter­na­ţionale), vor mai fi şi alte transferuri de spor­tivi hunedoreni va­loroşi sau de pers­pec­tivă la alte cluburi mai puternice din ţară.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FOTBAL Liga a III-a. CSM Deva are noutăţi în lot

Gruparea fotbalistică deveană a început sezonul de pregătire la baza proprie şi a disputant primul joc amical, vineri, cu CSM...

Demersuri pentru recuperarea brandului Corvinul 1921

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto), a iniţiat un prim proiect de hotărâre în cadrul demersurilor pentru re­cu­perarea numelui, siglei...

Turul ciclist al Normandiei a fost anulat

Organizatorii Turului ciclist al Normandiei, prevăzut între 22 şi 28 martie, au anunţat sâmbătă că au decis să anuleze ediţia...

Închide