Eveniment

Cornel Cornean rămâne liber

Andreea Lazăr

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au considerat că fostul primar al comunei Brănişca nu reprezintă un pericol public şi au decis cercetarea lui în stare de libertate.

Corneal Cornean  (foto) este cercetat penal pentru mai multe infracţiuni la Legea circulaţiei. Acesta a lovit cu maşina un scuter pe care se aflau două tinere, a fugit de la locul accidentului, a refuzat recoltarea probelor biologice şi a lovit un poliţist. Pentru aceste fapte, Judecătoria Deva a decis cercetarea lui în stare de libertate. Procurorii au declarat recurs la decizia Judecătoriei, iar cazul a fost înaintat Tribunalului Hunedoara. Răspunsul a fost acelaşi. Cornean rămâne în libertate, dar nu are voie să părăsească localitatea.

2 comentarii la „Cornel Cornean rămâne liber

  • Rusine pentru magistratul care a decis asa ceva… Daca nici fapta asta nu prezinta pericol social…Daca dadea cu masina peste copii magistratului poate se schimba treaba, dar asa…Oameni buni aveti grija cum umblati pe strada ca dementul este liber…Ce daca nu are carnet…ce daca nu are masina inmatriculata…ce daca este baut…ce daca loveste agentul de politie…ce daca nu vrea sa dea probe biologice…ce daca fuge de la locul accidentului…ce daca…

  • vai vai vai,daca si acum in 2011,nu se respecta legea,cred ca ar trebui sa iesim in strada cu furca si cu coasa si cu toporul ,sa facem o rascoala impotriva magistratilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura