Copilă de cinci ani, rănită grav, după ce a căzut de la etajul doi

1 noiembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

03-elicopter-smurdNatalia Bumbac

O copilă de cinci ani din Lupeni se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital, după ce a căzut de la etajul doi al blocului în care locuieşte.
Nenorocirea s-a petrecut ieri, la primele ore ale dimineţii. Locatarii blocului au sunat la 112 pentru a cere ajutorul medicilor, după ce au văzut fetiţa căzută pe caldarâm. Copila a fost transportată cu ambulanţa la spitalul din Lupeni, având un traumatism grav la cap. După care a fost transferată la Spitalul Judeţean din Timişoara cu un elicopter SMURD. Din datele oferite de purtătorul de cuvânt al spitalului din Timişoara, Tiberiu Kiss, copila a fost investigată medical, a fost intubată, fiind în stare de comă, iar evoluţia stării ei de sănătate rămâne incertă. Ieri, fetiţa a fost internată la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” Timişoara.
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru a stabili contextul în care s-a produs accidentul. Potrivit subcomisarului Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, părinţii fetei au declarat că în momentul când fetiţa lor a căzut de la etaj, nici unul dintre ei nu se afla acasă. Asta, pentru că ieri dimineaţă, tatăl copilei era plecat la muncă, iar după plecarea lui, mama fetei urma să ajungă acasă, tot de la serviciu. Lipsa părinţilor de acasă a durat un sfert de oră, timp în care copila a deschis unul dintre geamurile apartamentului şi a căzut în gol.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Violatorul femeii de 76 de ani a fost identificat

Violatorul femeii de 76 de ani, din Petroşani, a fost identificat, iar acum, poliţiştii încearcă să dea de urma lui.

Punctul „Diverse” produce… frisoane consilierilor liberali din Şoimuş

De o bună bucată de vreme, la Şoimuş, se tot încearcă introducerea punctului „Diverse” pe Ordinea de zi a şedinţelor...

Amenzi drastice pentru încălcarea normelor de protecţie a mediului

Timp de trei luni, Garda de Mediu Hunedoara a efectuat aproape 240 de controale la nivel de judeţ, dintre care...

Închide