Controale la Lotul surpat al Autostrăzii Deva – Lugoj

16 iulie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

În urma unor controale inopinate, conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Infrastructură Rutieră (CNAIR) a descoperit mai multe nereguli.
Cea mai recentă acţiune de control s-a desfăşurat pe şantierul Lotului 3 al Autostrăzii Deva – Lugoj, între localităţile Ilia şi Coşeviţa. Pe acest segment al şoselei de mare viteză, la care se lucrează în prezent, pe o lungime de 70 de metri şi o lăţime de 11 metri s-a surpat terasamentul, arată cei de la CNAIR. Cauzele care au dus la această surpare urmează să fie stabilite de către echipa de control.
Până în prezent au fost desfăşurate şi alte acţiuni de control privind calitatea lucrărilor pe şantierele autostrăzilor Lugoj-Deva şi Sebeş-Turda. Verificările au fost efectuate de către echipe formate din specialişti ai CNAIR şi ai Centrului de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică. „Principalele probleme identificate au fost: calitatea slabă a materialelor, mobilizarea insuficientă a constructorilor şi calitatea neconformă a unora dintre lucrările executate. Au fost emise rapoarte cu problemele constatate şi s-au dispus măsuri contractuale de remediere”, susţine CNAIR. Totodată, CNAIR informează că acţiunile de control vor continua şi vor fi dispuse inclusiv în urma sesizărilor din partea cetăţenilor şi a presei. Lotul 3 al Autostrăzii Deva – Lugoj este programat pentru a fi dat în exploatare în luna august 2017. (N.Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. papi spune:

    Pai, mai oameni buni, cum sa nu se surpe viitoarea autostrada cand la Laboratorul firmei lucreaza o echipa ”exceptionala” formata din doi bine cunoscuti oameni (Cuplul de aur Mirela si Adi, e prea mult spus oameni) care REZOLVA TOT…si asa normal ca se darama si se va mai darma si in alte locuri pentru ca acestia 2 au fost acolo de la inceput.Iar Constructorul…este la fel ca cei 2 mentionati mai sus foarte slab si nu isi da interesul pentru calitatea lucrarii ci doar are grija sa economiseasca cat mai mult.ASA CA PICA SI VA PICA !!!!

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Consumul de droguri, promovat pe site-ul sindicaliştilor din învăţământ: Hackerul „Ninja 300” nu a iertat nimic!

Site-ul Sindicatului Învăţământului Preuniversitar (SIP) Hunedoara a fost atacat de un hacker care se recomandă cu numele de „Ninja 300”....

Bulina neagră, 17.07.2017

Lucia Eugenia Halasz, tânără din Lupeni Pentru că a cerut să fie eliberată din arest preventiv, însă a încercat să-i...

Bulina albă, 17.07.2017

Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan Pentru că a obţinut sprijin pentru refacerea drumului din Pasul Vâlcan, rută care deschide încă...

Închide