Eveniment

Controale în trafic

03 politia

Dan Terteci

 Dacă sunteţi şoferi şi vreţi să plecaţi la drum, ar fi bine să aveţi maşina în regulă. Inspectorii Registrului Auto Român, împreună cu poliţiştii de la Rutieră, verifică în ce stare tehnică se află vehiculele aflate în trafic.

Acţiune la nivel naţional
Acţiunea comună a celor de registrul auto şi a poliţiştilor se desfăşoară la nivel naţional. Cei care circulă pe DN7 au fost opriţi, pentru a li se verifica maşinile. S-au testat sistemele de iluminat, de semnalizare şi emisia noxelor. Ca o concluzie generală, inspectorii aflaţi în trafic spun că rezultatele sunt satisfăcătoare. „În general, maşinile sunt bune, avem parte de un parc destul de nou la nivel naţional. Dar, mai sunt unele excepţii, care te fac să nu poţi circula pe drum în urma lor”, a declarat Nicuşor Ionescu, inspector RAR Deva.
Ideea acţiunii a venit în urma constatării faptului că, multe accidente se produc şi din cauza stării tehnice a vehiculelor aflate în circulaţie pe drumurile publice. „Starea necorespunzătoare a vehiculelor este generată de două cauze. Pe de o parte, este vorba de dezinteresul sau imposibilitatea proprietarilor de a-şi întreţine maşinile în condiţii bune, iar pe de altă parte, este vorba despre starea jalnică a drumurilor. Nu vorbim aici despre DN7, care a fost reabilitat, ci despre celelalte artere din judeţ”, a menţionat comisarul Cristian Popşor, şeful Biroului de Poliţie Rutieră din Deva. Acţiunea de control va continua şi în perioada următoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura