Controale în trafic

11 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

03 politia

Dan Terteci

 Dacă sunteţi şoferi şi vreţi să plecaţi la drum, ar fi bine să aveţi maşina în regulă. Inspectorii Registrului Auto Român, împreună cu poliţiştii de la Rutieră, verifică în ce stare tehnică se află vehiculele aflate în trafic.

Acţiune la nivel naţional
Acţiunea comună a celor de registrul auto şi a poliţiştilor se desfăşoară la nivel naţional. Cei care circulă pe DN7 au fost opriţi, pentru a li se verifica maşinile. S-au testat sistemele de iluminat, de semnalizare şi emisia noxelor. Ca o concluzie generală, inspectorii aflaţi în trafic spun că rezultatele sunt satisfăcătoare. „În general, maşinile sunt bune, avem parte de un parc destul de nou la nivel naţional. Dar, mai sunt unele excepţii, care te fac să nu poţi circula pe drum în urma lor”, a declarat Nicuşor Ionescu, inspector RAR Deva.
Ideea acţiunii a venit în urma constatării faptului că, multe accidente se produc şi din cauza stării tehnice a vehiculelor aflate în circulaţie pe drumurile publice. „Starea necorespunzătoare a vehiculelor este generată de două cauze. Pe de o parte, este vorba de dezinteresul sau imposibilitatea proprietarilor de a-şi întreţine maşinile în condiţii bune, iar pe de altă parte, este vorba despre starea jalnică a drumurilor. Nu vorbim aici despre DN7, care a fost reabilitat, ci despre celelalte artere din judeţ”, a menţionat comisarul Cristian Popşor, şeful Biroului de Poliţie Rutieră din Deva. Acţiunea de control va continua şi în perioada următoare.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Accident românesc în Ungaria

Nu ştiu dacă toţi cei care au vizionat sau au ascultat, ieri, buletinele de ştiri ale diferitelor canale de televiziune...

Tâlhărită în plină zi

Jaf la drumul mare. O pensionară din Petroşani a anunţat poliţiştii că a fost victima unei tâlhării. Oamenii legii au...

Cumpărătorul era hoţ

O femeie de 72 de ani din Vulcan a fost tâlhărită în propria-i casă. Oltea I. s-a trezit la uşă...

Închide